0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL OptiPlex 5050 MT 239316

A termék 2017.10.31. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HATÉKONYSÁG ÉS BŐVITHETŐSÉG

A vállalatok által igényelt létfontosságú üzleti funkciókkal ellátott torony kivitelű és kis méretű asztali gépek, melyekben van elegendő hely további perifériákkal való bővítésre.

KÉNYELMESEN KOMPAKT, INNOVATÍV MODELL.

Rugalmas használat: Az OptiPlex 5050 a teljes méretű számítógépek teljesítményét nyújtja kétféle kivitelben, hogy Ön maximálisan kihasználhassa a környezet lehetőségeit. A torony kivitelű számítógépek kényelmesen elférnek az asztalon vagy az alatt, a kis méretű modellek pedig a kis méretű, egybeépített OptiPlex számítógépekhez való új állvánnyal is felszerelhetők, amely sokoldalú és rugalmas megoldást kínál bármilyen irodai helyzetre.
Biztonságos és letisztult: A külön megvásárolható kábelfedők eltüntetik a kábelrengeteget, meggátolják a rendszer hátulján lévő portok és kábelek elérését, és illeszkednek az OptiPlex elegáns külsejéhez, így a számítógép letisztultnak hat, emellett biztonságban is lesz.
Könnyű hozzáférés: A szerszám nélküli kivitel és az egyszerűen levehető oldalpanel révén könnyen hozzáférhet a főbb rendszerösszetevőkhöz, például a meghajtókhoz és a memóriához, így a rendszer bővítésével évekkel kitolhatja a rendszer elavulását.

IGAZOLT MEGBÍZHATÓSÁG. KOMOLY VÉDELEM.

Mindig naprakész: Minden OptiPlex 5050 számítógéphez elérhető a Dell Command Suite, amely megkönnyíti az illesztőprogramok, a BIOS és a firmware frissítését. Ezek az ingyenes eszközök rugalmas és automatizált BIOS- és rendszerkonfigurálást tesznek lehetővé a vállalatban, így Ön mindig könnyen és biztonságosan felügyelheti a gépparkját.
Magabiztos távmunka: Az Intel Systems Management szoftver lehetővé teszi a külön csatornán keresztüli speciális és távfelügyeletet, amely nagyobb produktivitást és kisebb kockázatot eredményez.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/kis-es-ko...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás