0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL OptiPlex 5050 MT 97281

317 767 Ft helyett 288 879 Ft

1444 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

HATÉKONYSÁG ÉS BŐVITHETŐSÉG

A vállalatok által igényelt létfontosságú üzleti funkciókkal ellátott torony kivitelű és kis méretű asztali gépek, melyekben van elegendő hely további perifériákkal való bővítésre.

KÉNYELMESEN KOMPAKT, INNOVATÍV MODELL.

Rugalmas használat: Az OptiPlex 5050 a teljes méretű számítógépek teljesítményét nyújtja kétféle kivitelben, hogy Ön maximálisan kihasználhassa a környezet lehetőségeit. A torony kivitelű számítógépek kényelmesen elférnek az asztalon vagy az alatt, a kis méretű modellek pedig a kis méretű, egybeépített OptiPlex számítógépekhez való új állvánnyal is felszerelhetők, amely sokoldalú és rugalmas megoldást kínál bármilyen irodai helyzetre.
Biztonságos és letisztult: A külön megvásárolható kábelfedők eltüntetik a kábelrengeteget, meggátolják a rendszer hátulján lévő portok és kábelek elérését, és illeszkednek az OptiPlex elegáns külsejéhez, így a számítógép letisztultnak hat, emellett biztonságban is lesz.
Könnyű hozzáférés: A szerszám nélküli kivitel és az egyszerűen levehető oldalpanel révén könnyen hozzáférhet a főbb rendszerösszetevőkhöz, például a meghajtókhoz és a memóriához, így a rendszer bővítésével évekkel kitolhatja a rendszer elavulását.

IGAZOLT MEGBÍZHATÓSÁG. KOMOLY VÉDELEM.

Mindig naprakész: Minden OptiPlex 5050 számítógéphez elérhető a Dell Command Suite, amely megkönnyíti az illesztőprogramok, a BIOS és a firmware frissítését. Ezek az ingyenes eszközök rugalmas és automatizált BIOS- és rendszerkonfigurálást tesznek lehetővé a vállalatban, így Ön mindig könnyen és biztonságosan felügyelheti a gépparkját.
Magabiztos távmunka: Az Intel Systems Management szoftver lehetővé teszi a külön csatornán keresztüli speciális és távfelügyeletet, amely nagyobb produktivitást és kisebb kockázatot eredményez.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/kis-es-ko...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Ajánlott termékek

34 614 Ft helyett 30 099 Ft

29 417 Ft helyett 28 016 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás