0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL OptiPlex 5250 AiO 97478

432 179 Ft helyett 392 890 Ft

1964 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

OPTIPLEX 5250 EGYBEÉPíTETT SZÁMÍTÓGÉP - MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGE LEHET, EGYETLEN SZÁMÍTÓGÉPBEN.

Általános célú, 21,5"-es üzleti célú egybeépített asztali gép fejlett felügyeleti és biztonsági funkciókkal. Többféle állvány közül választhatja ki a munkastílusához legjobban illeszkedőt.

NÖVELJE A TERMELÉKENYSÉGET
Lenyűgöző minden szögből: A 21,5 hüvelykes, széles betekintési szögű, full HD (1920 × 1080 képpont) felbontású WLED kijelző minden pixelje bámulatos képtisztaságot nyújt.
Érezze a különbséget: Az opcionális, egyszerre 10 érintési pontot érzékelni képes képernyővel a megszokott kézmozdulatokkal (csippentés, húzás és pöccintés segítségével) interaktívan dolgozhat.
Csoportmunkára készült: A beépített hangszórók, a dupla tömbmikrofon, a HD webkamera, valamint a Microsoft Skype Vállalati verzióval való kompatibilitás révén kiváló együttműködési lehetőségeket élvezhet. A video- és telefonkonferenciához szükséges együttműködési és kommunikációs funkciók még sosem működtek együtt ilyen zökkenőmentesen.

MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY. KIVÉTELES SOKOLDALÚSÉG.
Teljesítmény a sikerhez: 7. és 6. generációs Intel processzorok és a támogatott operációs rendszerek széles skálája.
Magabiztos távmunka: Az opcionális Intel Standard Manageability technológia lehetővé teszi a külön csatornán keresztüli távfelügyeletet, amely nagyobb produktivitást és jobb támogatást eredményez.
A legújabb technológiák: Akár 32 GB DDR4 memória, számos különböző adattárolási megoldás, köztük nagy teljesítményű félvezető-alapú meghajtók, valamint opcionális következő generációs különálló AMD grafikus kártya – az 5250-es egybeépített asztali gép nagyszerű teljesítményt és hatékonyságot biztosít.
Nagyobb rend, nagyobb rugalmasság: Ez a rugalmas egybeépített asztali gép számos vezeték nélküli lehetőséget biztosít, és a különböző összeköttetéseket egyetlen csatlakozóba integrálja, ami jobban használható munkaterületet eredményez.

KÉNYELEM ALAPKIVITELBEN
Tervezze meg a munkakörnyezetét: A csuklós és állítható magasságú állvánnyal a monitort a legkényelmesebb és leghatékonyabb állásba állíthatja.
Egyszerű kommunikáció: A sok port révén könnyedén és központilag csatlakoztathatja eszközeit, és oszthat meg tartalmat róluk. Az opcionális Bluetooth és a 802.12ac 2×2 vezeték nélküli LAN révén vezeték nélkül dolgozhat. A hat USB port, köztük egy oldalsó USB 3.0 PowerShare port révén kényelmesen töltheti az eszközeit még akkor is, amikor a rendszer ki van kapcsolva. A standard memóriakártya-olvasóval (SD 4.0) gyorsan viheti át az adatokat különböző memóriakártyákról.
Többféle megjelenítési lehetőség: A DisplayPort és a HDMI portok modern digitális csatlakozási lehetőségek, amelyek lehetővé teszik több kijelző használatát, hogy Ön több információt jeleníthessen meg a képernyőn, és ne kelljen az alkalmazásokat kis méretre állítania vagy bezárnia.
Könnyű hozzáférés: A szerszám nélkül szerelhető 5250-es egybeépített asztali gépet könnyű karbantartani és bővíteni, ami maximális megtérülést eredményez.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/partner/p...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás