0 0
Termékek /
(Notebook, számítógép-) Komplett PC

DELL Optiplex 7050 MT 97261

A termék 2017.10.12. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

RUGALMAS BŐVITÉSI LEHETŐSÉGEK. MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY.

Az Intel vPro technológiájú torony kivitelű és kis méretű asztali gépek maximális teljesítményt nyújtanak, és lehetővé teszik további perifériák csatlakoztatását.

ILLESZKEDIK A MUNKASTÍLUSÁHOZ.

Hihetetlen sokoldalúság: Az OptiPlex 7050 rugalmas, kompakt kivitele révén maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Az új torony kivitelű számítógépek kényelmesen elférnek az asztalon, a kis méretű modellek pedig egybeépített állvánnyal is kaphatók
Könnyű hozzáférés: A szerszám nélküli kivitel és az egyszerűen levehető oldalpanel révén könnyen hozzáférhet a főbb rendszerösszetevőkhöz, például a meghajtókhoz és a memóriához, így a rendszert igényei szerint bővítheti. A szervizelést is megkönnyíti, így a rendszer évekig kiválóan fog működni.
Biztonságos és letisztult: A kábelfedők növelik a rendet, és praktikus és biztonságos kábelkezelést tesznek lehetővé azáltal, hogy meggátolják a rendszer hátulján lévő portok és kábelek elérését.

HATÉKONY MUNKA.

Teljesítmény a sikerhez: Az Intel 7. generációs processzoraival az eddigi leggyorsabb OptiPlex számítógépek konfigurálhatók, akár 64 GB 2400 MHz-es DDR4 memóriával is.
Gyorsabb hozzáférés: A PCIe NVMe meghajtók gyors rendszerindítást és adatelérést biztosítanak, de rendelhető két merevlemezes RAID-konfiguráció is.
Lenyűgöző és sokoldalú: A rendszer natívan támogatja 3 kijelző használatát, azaz nincs szükség további grafikus kártyára. Az AMD grafikus kártyák következő generációjának támogatása pedig azoknak hasznos, akiknek szükségük van a különálló grafikus kártyák nyújtotta nagyobb teljesítményre. Az USB 3.0 Type-C porton keresztül csatlakoztathatja a leggyorsabb perifériákat és eszközöket, de a rendszer régi típusú portokat is tartalmaz.

IGAZOLT MEGBÍZHATÓSÁG. BIZTONSÁG, AMELYRE SZÁMÍTHAT.

Magabiztos távmunka: Az Intel vPro technológia lehetővé teszi a külön csatornán keresztüli speciális és távfelügyeletet, amely nagyobb produktivitást és kisebb kockázatot eredményez.
Megbízható partner: Az MTBF minősítésű, MIL szabványú teszteknek alávetett OptiPlex 7050 biztosítja az Ön munkájához szükséges megbízhatóságot és konzisztenciát.
Teljes körű védelem: A Dell fejlett Endpoint Security Suite csomagja teljes körű, központilag felügyelhető védelmet nyújt, így minden adata és eszköze biztonságban lesz.

Specifikáció

5 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/us/business/...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás