0 0
Termékek /
(Notebook / Tablet-) Notebook

DELL XPS 15 9560 24245 Ezüst

A termék 2017.11.06. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

DELL XPS 15 9560 - AZ INNOVÁCIÓ HATÁRAINAK FESZEGÉSE.

A világ legkisebb 15,6 hüvelykes laptopja, rendkívüli teljesítménnyel és elképesztő InfinityEdge kijelzővel – az eddigi legerősebb XPS laptopunk.

ISMERJE MEG A VILÁG LEGKISSEB 15,6 HÜVELYKES LAPTOPJÁT.

A világ egyetlen 15 hüvelykes InfinityEdge kijelzője: a szinte keret nélküli kijelző maximalizálja a képernyőterületet, mivel a laptopon belüli 15,6 hüvelykes kijelző a 14 hüvelykesekhez hasonló területet foglal, köszönhetően a csupán 5,7 milliméteres keretnek.
Egyedi kialakítás: a mindössze 11–17 milliméter vastag, 1,8 kg (4 font) kezdőtömegű és SSD-meghajtóval ellátott XPS 15 a világ legkönnyebb nagy teljesítményű 15 hüvelykes laptopja.

LENYŰGÖZŐ LÁTVÁNY, ÚTKÖZBEN IS.

Magával ragadó részletek: Az UltraSharp 4K Ultra HD (3840 × 2160) kijelzővel anélkül láthatja minden egyes pixel apró részletét, hogy rá kellene közelítenie a képre. A Full HD felbontásnál 6 millióval, a MacBook Pro felbontásánál pedig 3 millióval több képpontnak köszönhetően lenyűgöző pontossággal szerkeszt képeket, anélkül, hogy a homályos vagy egyenetlen vonalak miatt kellene aggódnia.
Egyedülálló színgazdagság: Az XPS 15 az egyetlen laptop, amely 100%-os Adobe RGB színterével szélesebb színskálát fed le, és a hagyományos kereteken túlmutató árnyalatokat és színeket képes előállítani, amely a valósághoz sokkal közelebbi képet eredményez. A több mint 1 milliárd színnek köszönhetően a képek árnyaltabbak, a színátmenetek pedig elképesztően élethűek, több mélységgel. A készülékhez járó Dell PremierColor szoftver automatikusan újraképezi a nem Adobe RGB formátumú tartalmakat, így a képernyőn megjelenő színek lenyűgözően pontosak és élethűek.
Együttműködés, egyszerűen: az akár 170°-os betekintési szöget is kínáló IGZO IPS panelnak köszönhetően szinten minden szögből látható a képernyőtartalom.
Tegye ragyogóbbá napját: a 350 nites fényerőnek köszönhetően fényesebb az átlagos laptopképernyőknél.
ÉrintőkÉpernyő: Vezérelje laptopját a képernyő használatával, érintéssel, lapozással és csippentéssel. Az opcionális érintőképernyővel intuitívan kezelheti a laptopot.

RENDKÍVÜLI TELJESÍTMÉNY.

Szupersebességű: a valaha készült legerősebb XPS laptopunk a legújabb 7. generációs Intel Quad Core processzorokkal és opcionálisan a legfrissebb és legjobb Pascal architektúrával rendelkező 4 GB-os GeForce GTX 1050 grafikus kártyával van felszerelve, így a maximális erőforrásigényű feladatokat is könnyedén végezheti el.
Maximális memória és tárhely: Akár 32 GB3 memória használatát támogatja, 2133 MHz-es sávszélesség mellett, ami 1,3-szorosa az 1600 MHz-es alternatíváknak. A gyorsabb memória révén hamarabb hozzáférhet a szükséges tartalomhoz. A hagyományos merevlemezzel vagy (gyorsabb PCIe változatok esetén) SSD-meghajtóval akár 1 TB-ig3 bővíthető tárhely bőséges adattárolási kapacitást és gyors válaszidőt tesz lehetővé, amelynek köszönhetően gyorsabban érheti el és futtathatja alkalmazásait. Az XPS 15 az SSD-meghajtónak köszönhetően pillanatok alatt betölt és visszaáll alvó üzemmódból, hogy Ön várakozás nélkül vághasson neki feladatainak.
Killer Wireless: A Killer 1535 Wireless-AC adapter erős és megbízható Wi-Fi-kapcsolatot biztosít, és speciálisan az online videók és hang, illetve játékok gyorsabb és zökkenőmentesebb átvitelére készült. Az eszköz automatikusan érzékeli, osztályozza és fontossági sorrendbe állítja a hálózati forgalmat, így a legfontosabb adatok prioritást élveznek a kevésbé sürgős alkalmazásokkal szemben. A Killer a kritikus fontosságú csomagokat azonnal továbbítja, így megszünteti a felesleges késleltetést.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/p/xps-15-...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás