0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

DELL XPS 8920 238341

524 469 Ft helyett 476 790 Ft

2384 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az XPS torony kivitelű asztali számítógép Önnel együtt fejlődik. Praktikus kialakítás, nagy teljesítmény és a könnyen nyitható ház az egyszerű bővíthetőség érdekében.

ERŐTŐL DUZZAD.
Szárnyal, akár az Ön ötletei: Az Intel i5 vagy Intel i7 Quad Core négymagos processzorok és a nagy teljesítményű grafikus kártya jóvoltából számíthat a villámgyors sebességre és nagy teljesítményre videoszerkesztés, videolejátszás és játék közben – és mindezt egy, az eddigi XPS asztali számítógépünknél 27%-kal kisebb torony nyújtja.
Teljesítmény felsőfokon: Tapasztalja meg a játékok és videók élményét úgy, ahogyan azt a készítőik elképzelték. Akár NVIDIA GeForce GTX 960 grafikus kártyát is választhat, hogy a rendszere könnyedén megbirkózzon a nagy hardverigényű feladatokkal (például a fénykép- és videoszerkesztéssel, valamint a játékokkal).
Fejezze be gyorsabban a fontos feladatokat: A fejlett alkalmazások hihetetlen sebességgel futnak az akár 32 GB 2400 MHz-es DDR4 memóriának köszönhetően.

ÖNNEL EGYÜTT FEJLESZTHETŐ.
Egyszerű hozzáférés és fejlesztés: A kihajtható tápegység-tálca biztosítja a ház hozzáférhetőségét, hogy Ön a kívánt módon fejleszthesse a grafikus kártyához és memóriához hasonló összetevőket.
Végtelenül bővíthető: A torony akár 225 W-nyi teljes méretű grafikus kártya, valamint akár négy tárolóeszköz támogatására is képes. Élvezze a nagy tárterület előnyeit a három 3,5 hüvelykes merevlemez-beépítőhely vagy 2,5 hüvelykes NB-meghajtó, valamint egy beépített optikai meghajtó segítségével. A hangkártyák, grafikus kártyák és további eszközök elhelyezéséért a négy szerszám nélkül szerelhető PCIe-kártyahely felel.
Az Ön vezérlőközpontja: Minden eszközét pillanatok alatt csatlakoztathatja a 11 USB-portnak köszönhetően, amelyek között egy USB Type-C port és négy előlapi USB-port is megtalálható. Tegye teljessé az XPS torony nyújtotta élményt egy InfinityEdge monitorral, valamint vezeték nélküli billentyűzettel és egérrel.

GONDOS TERVEZÉS EREDMÉNYE.
Erős és csendes: Tesztjeink bizonyítják, hogy akár maximális terhelés esetén is csendesen működik. A termodinamikailag szabályozott ventilátorokat tartalmazó rendszert úgy terveztük, hogy megfeleljen a Dell szigorú akusztikai követelményeinek, így sosem vonja el a figyelmét a rendszerzaj.
Őrizze meg hidegvérét: Az optimalizált útvonalú légáramlás az oldalsó szellőzőnyílásokon beszívott levegővel hűti a grafikus kártyákat és a processzort, miközben a tápegység hűtéséért egy különálló légáramlás felel. Szigorú, saját fejlesztésű tesztelési megoldásokkal biztosítjuk, hogy minden összetevő megfeleljen a hőmérsékleti specifikációknak még a legnagyobb igénybevétel során is. Az Alienware által inspirált hőkezelési megoldáson alapuló hűtőrendszer, a három hőcsatornás hőelvezető rendszer (amely a választható K cikkszámú processzorokhoz kapható) hatékonyan hűti a processzort.
Díjnyertes hangzás: Az XPS torony prémium hi-fi minőségű hangzást biztosít, amely garantáltan pattogás- és sercegésmentes. A GRAMMY-díjnyertes, MaxxSense rendszerű Waves MaxxAudio® technológia alkalmazkodik a környezethez, így a külső hangszórók teltebb, hangosabb és tisztább hangzást biztosítanak.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.dell.com/hu/p/xps-892...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. georisk
2017.08.02. 21:29
Dell XPS csúcs gépet vettem i7-es processzorral. Három hét után meghalt, alaplap csere + memória csere sem segített. Több, mint 1 hónapja nem tudják megjavítani, most éppen processzor cserére várok
 
Fórumhoz