0 0
Termékek /
(Egyéb-) Kiegészítők

DJI Guidance

293 675 Ft helyett 279 690 Ft

1398 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Guidance egy forradalmi vizuális érzékelőrendszer. Erős processzormaggal, integrált vizuális kamerákkal, ultraszonikus érzékelőkkel, és a világ legfejlettebb számítógépes vizuális algoritmusaival a Guidance megvédi a platformját, és a biztonság, és bizalom új szintjét nyújtja repülés közben. A Guidance tartalmaz öt szenzormodult, és egy központi processzort.

Nagy pontosságú vizuális pozicionálás

Még GPS nélkül is képes a centiméteres pontosságú lebegésre. Még amikor sebességgel is repül, magas pontosságú sztereó algoritmusok nyújtanak pozicionálási információkat szinte bármilyen felszín fölött. A Guidance vizuális pozicionálási rendszere akár 20 méteres magasságig is hatékony.

Akadályérzékelés minden irányban

A Guidance folyamatosan pásztázza a közeli környezetet, és valós időben ismeri fel az akadályokat. Amikor a DJI repülésvezérlővel használja, képes arra utasítani a repülésvezérlőt, hogy automatikusan előzzön meg minden ütközést, még magas sebességek mellett is.

SDK

A Guidance teljesen kompatibilis a DJI SDK-val, és több interfészt is támogat a könnyű adatexportáláshoz. A fejlesztők szabadon készíthetnek testre szabott alkalmazásokat, és terjeszthetik ki a Guidance vizuális és ultraszonikus érzékelőinek használatát, hogy bármilyen igénynek megfeleljen.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://developer.dji.com/guidanc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Hozzászólások

Új hozzászólás