0 0
Termékek /
(Egyéb-) Kiegészítők

DJI Lightbridge 2

251 101 Ft helyett 239 144 Ft

1196 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A DJI Lightbridge 2 áttöri a technikai határokat, hogy ön tovább utazhasson, és tisztábban lásson. Az integrált vezérlő, és az intelligens algoritmusok új szabványt állítanak fel a vezeték nélküli HD képátvitelben a késleltetés csökkentésével, valamint a maximális hatótávolság és a megbízhatóság növelésével.

Professzionális HD közvetítés

Közvetítsen mindent élőben a globális eseményektől a sporton át a koncertekig és összejövetelekig közvetlenül nagy méretű kijelzőkre, több millió YouTube-nézőnek, és hagyományos tévécsatornákhoz.

A Lightbridge 2 a kezdetektől úgy lett tervezve, hogy megfeleljen a magas képkockaszámú és HD tisztaságú professzionális közvetítés elvárásainak. Az USB, a mini-HDMI, és a 3G-SDI portok támogatják a szabványos közvetítések 720p/59.94fps és 1080i/50fps videokimenetét, de akár az 1080p/60fps-t is.

Érzékeny navigáció, valós idejű videó

Az új erőteljes hardveres enkóderrel és a fejlett algoritmusokkal a teljes késleltetés mindössze 50ms-ra* csökkent, így repüljön "pilótanézettel", lássa amit a kamerája lát, és rögzítsen jeleneteket ahogy soha korábban.

A repülőgép és a kameravezérlő jeleket szintén a Lightbridge 2 viszi át fénysebességgel, sima, érzékeny navigációt nyújtva repülés, vagy a kamera irányítása alatt.

*A késleltetés nem tartalmazza a kamerakésleltetést. A tényleges késleltetés a helyi viszonyoktól, és az interferenciától függ.

Hihetetlen hatótávolság

A Lightbridge 2 vezeték nélkül továbbít HD videót akár 5 km távolságra*.

Ez lehetővé teszi távoli helyszínek felfedezését, és bármilyen látvány rögzítését, és mindig kristálytiszta képet kap a kamera nézőpontjából.

*Maximális hatótávolság nyílt területen optimális, interferenciáktól mentes körülmények között.

Integrált dizájn

Indítsa el a közvetítést másodpercek alatt. A Lightbridge 2 nagyban csökkenti a szállítandó, rögzítendő, és beállítandó részek számát. Az új távvezérlőbe teljesen beépített vevőegységgel, egyszerűen csatlakoztassa a megjelenítő felszerelését, kapcsolja be a rendszerét, és készen is van.

A mellékelt távvezérlő könnyű hozzáférést nyújt a legfontosabb funkciókhoz. Dedikált hardveres vezérlőkkel rendelkezik fotó- és videókészítéshez, a gimbal "bólintásának" vezérléséhez, tartalmaz érzékeny repülésirányító-pálcákat (joystick), és dedikált Return To Home (gyere haza) valamint testre szabható gombokat*. Továbbá a beépített, könnyen és gyorsan feltölthető 6000 mAh-s akkumulátor lehetővé teszi hogy hosszabban repüljön.

*A kameravezérlő funkcionalitás a párosított kamerától függ. Az egyedi gombfunkcionalitás a repülésvezérlőtől függ.

Intelligens, dinamikus átvitel

A Lightbridge 2 intelligens. Automatikusan, valós időben alkalmazkodik, hogy a késleltetést alacsonyan tartsa, míg fenntartsa az erős jelet. A megszakításmentes átvitelért a nagy sebességű processzor a legjobb csatornát és sávszélességet választja az aktuális távolság, és az elektromágneses környezet alapján.

Amikor a DJI GO alkalmazást használja, választhatja a maximális videominőséget, vagy az alacsony késleltetésre fókuszálhat, és kézzel válthat át a kívánt átviteli csatornára.

Csapatra fel

Továbbítsa ugyanazt az élő HD látványt vezeték nélkül számos eszköznek több távvezérlő összekapcsolásával master/slave módban. Növelje a hatékonyságot az együttműködéssel összetett fényképészeti és közvetítési feladatok elvégzéséhez. A Lightbridge 2 akár 1 master, és 3 slave eszközt egyszerre, így a pilóta, a gimbal-operátor, a rendező, és a közvetítési csapat különböző helyszínekről fogadhatják a videojelet, és figyelhetik a rögzítési folyamatot.

Abszolút vezérlés az eszköze felett

Használja az erőteljes DJI GO alkalmazást a kamerája vezérléséhez, hozzáféréshez az intelligens navigációs beállításokhoz, és HD élőkép megjelenítéséhez a kameráról a párosított eszközön. A repülési információ, amely tartalmazza a jelenlegi állapotot, a teljes telemetriát, helyszínt, irányt, stb., élőben megjelenik, és felülíródik, minden repülést biztonságossá és kényelmessé téve.

Indulásra kész

A Lightbridge 2 számos professzionális szintű DJI terméket támogat. Ez azt jelenti, hogy ön megépítheti az egyedi rendszerét tökéletesen együttműködő részekből, mivel így lettek tervezve. Ha rendelkezik egy, a Lightbridge korábbi változatára épülő rendszerrel, vagy már használ egy analóg, vagy Wi-Fi alapú video downlinket, könnyedén továbbléphet a Lightbridge 2-re.

Streameljen bármire

Küldjön full HD videót szinte bármilyen típusú kijelzőre – mobiltelefonok és tabletek, asztali kijelzők és tévék mind élő videokimenetet fogadhatnak. Akár több eszköz felé is továbbíthat videót egyidőben a portok kombinációjával akár USB-n és 3G-SDI-n, vagy USB-n és mini-HDMI-n.

Kettős videostream

A Lightbridge 2 képes két kameráról egyidőben videót továbbítani: a fő kamera videók és fotók rögzítésére, a második kamera a "pilótanézet" (FPV) továbbítására használható.

Továbbítson kép-a-képben nézetet mini-HDMI-n vagy 3G-SDI-n tévére vagy más külső kijelzőre, ahol az FPV át van fedve a fő kameranézettel. A nézetek és a vezérlők teljesen függetlenek, hogy a gimbal-vezérlő ne legyen hatással a pilótanézetre, vagy a repülőgép navigációjára, és fordítva.

Drón típusa:

DJI Flame Wheel F450
DJI Flame Wheel F550
DJI Sp. Wings S1000
DJI Sp. Wings S1000+
DJI Sp. Wings S800 EVO
DJI Sp. Wings S900

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/product/light...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás