0 0
Termékek /
(Egyéb-) Kiegészítők

DJI Naza-M Lite & GPS Combo

29 180 Ft helyett 27 790 Ft

139 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Minden egyben dizájn

A belépő szintű rajongók számára a DJI bemutatja a legköltséghatékonyabb repülésvezérlési megoldást, a NAZA_M Lite-ot. A NAZA-M egyszerűsített változataként örökli a NAZA-M magas megbízhatóságát és stabilitását. Az innovatív minden egyben dizájn egyszerűsíti a telepítést, és helyet, valamint súlyt takarít meg. Tartalmaz belső csillapítást, vezérlőket, 3 tengelyes giroszkópot, 3 tengelyes gyorsulásmérőt, és barométert a könnyű és kis méretű fővezérlőjében. Mérni tudja a repülési magasságot, viselkedést, így használható automatikus irányításhoz.

Fejlett viselkedés-stabilizáló algoritmus

A fejlett viselkedés-stabilizáló algoritmus a DJI termékeknek nem csak a kiváló repülési stabilitását örökli, de kiváló manőverezhetőséget is nyújt. Rugalmasabb, stabilabb, és csodálatos repülési élményt nyújt a hobbistáknak.

Több repülési irányítási módú intelligens kapcsolás

Három típusú vezérlési módot nyújt: GPS Atti. mód, Atti. mód, és manuális mód. A pilóta válthat a három mód között a különböző repülési körülményekhez alkalmazkodva. Automatikusan is be tudja állítani a módot a repülési környezethez igazodva, és átkapcsol GPS Atti. módról az Atti. módra a repülési biztonság érdekében.

GPS modul elérhető / pontos pozíciótartás

A plug and play GPS modul nagyban növeli a teljesítményt légifotózáshoz a pontos pozíciótartással, a gyere haza, és az intelligens orientációvezérlési funkciókkal. A GPS modullal a rotorok tartják a pontos magasságot és a pozíciót még szeles időben is. A lebegési pontosság kb. 2,5 m vízszintesen, és 0,8 m függőlegesen.

Intelligens orientációvezérlés (IOC)

Általában az előre repülési irány megfelel a gép orrának irányával. Az intelligens orientációvezérlés (IOC) lehetővé teszi az előre repülési irány beállítását bármilyen meghatározott irányba, függetlenül az orr irányának változásától repülés közben.
Course Lock ("menetzár") repülés alatt az előre repülési irányt az orr iránya határozza meg abban az időpontban, amikor a menetzár-mód aktiválva lett. Home Lock ("haza-zár") repülésnél az előre repülési irány megegyezik az indulási pont irányával.

Hibatűrő mód

Ha az adója támogatja a hibatűrést, akkor ezt az U porton beállíthatja. A Naza vezérlő rendelkezik beépített automatikus szinttartási hibatűrő funkcióval, ami azt jelenti, hogy amikor megszakad a kapcsolat a drón és a távvezérlő között, minden vezérlőpálcáról érkező parancs a középső állásba kerül. Ha a GPS modul van használatban, az RTH-t is beállíthatja hiba esetén. Ha az adója csak 4 csatornás, a drón Atti. módban fog működni alaphelyzetben a hibatűrési funkció nélkül.

Alacsony feszültségű védelem

Azt megelőzendő, hogy a drónja az alacsony akkumulátorfeszültség következtében lezuhanjon vagy más káros hatás érje, két szintű védelmet terveztünk alacsony feszültség esetére. Választhatja azt is, hogy ezt nem használja, de erősen ajánljuk ennek engedélyezését. A védelem mindkét szintje LED figyelmeztetéssel rendelkezik alapesetben. Az első szinten piros fény villog folyamatosan, a második szinten a drón le is száll. Kézi módban amikor az alacsony feszültségi védelem kiváltódik, csak a LED figyelmeztetés aktiválódik.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/naza-m-lite/f...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás