0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Drón

DJI Phantom 3 Advanced

A termék 2017.10.12. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az intelligensebb, erősebb, és minden eddiginél hozzáférhetőbb Phantom 3 Advanced lenyűgöző, szórakoztató repülési élményt nyújt

A DJI Phantom 3 Advanced beépített kamerával rendelkezik, mely 2.7K/30p felbontásban rögzít és HD élőképet közvetít mobil eszközünkre.

Beépített intelligens repülési rendszer

A DJI Phantom 3 Advanced intelligens repülési rendszerével, akár még a kevésbé tapasztaltak is magabiztosan repülhetnek. Beépített GPS és GLONASS vevő egységének köszönhetően, megjegyzi a felszállási pontot és ezt el is tárolja a repülés idejére. Amennyiben repülés közben elbizonytalanodunk elég csak megnyomni egy gombot és egyből hazarepül a drónunk, ill. jelvesztés esetén is visszatér a kiindulási pontra.

Felszállás után automatikusan egy helyben kezd el lebegni a parancsunkra várva. Ha menet közben megállítjuk, szintén "várakozó" pozíciót vesz fel és az adott pontot marad, amíg egyéb utasítást nem kap.

Kamera felbontás

A DJI Phantom 3 Advanced felbontást tekintve 2.7K HD videó és 12 megapixeles fényképek készítésére képes. Emellett a videó minőségét tovább javítja a 3 tengelyes gimbal, mellyel elkerülhetőek a remegős felvételek.

Teljes vezérlés

A joystick-os távirányítónak köszönhetően precíz vezérlésre van lehetőségünk. Nem csak a drón irányítására van lehetőségünk, hanem a kamera dőlésszöge is változtatható repülés közben.

HD videó kép továbbítás

A DJI Phantom 3 Advanced a DJI Lightbridge jelén keresztül kapcsolódik mobil eszközünkre és egyből továbbítja is a kamera képét. Minimális csúszással, élőben láthatjuk, amint rögzítünk. A range extender nyílt terepen akár 1km-es távolságból is képes fogni a videó jelet.

DJI GO alkalmazás

Egy speciális, kimondottan erre a típusra kialakított alkalmazással egyszerűen kezelhető lesz drónunk, ill. kameránk. Elindíthatjuk vagy leállíthatjuk a felvételeket, beállításokat módosíthatunk , ill. a módok között is válthatunk. A DJI GO app segítségével láthatjuk a videót, ezáltal olyan hatást kelt, mintha a kezünkben lenne a kameránk. (iOS verzió jelenleg is elérhető, az Android-os alkalmazás hamarosan várható)

- Az alkalmazáson belül megtalálható egy videó szerkesztő program és egyből posztolhatjuk is a közösségi oldalunkon.
- Felhasználó barát kezelőfelületén könnyedén elvégezhetjük a különböző beállításokat.
- Egy térképen folyamatosan nyomon követhetjük a DJI Phantom 3 Advanced repülését, így mindig tudjuk merre jár, még akkor is ha szemmel épp nem látjuk.
- Repülési adatok megjelenítésére is lehetőség van, így a képernyőn látható az aktuális sebesség, magasság és a távolság.
- Elmenti a repülési adatokat és a videóra rászerkeszthető

Intelligens akkumulátor

Akár 23 perces repülésre is lehetőségünk van a DJI Phantom 3-as akkumulátorral. Folyamatos visszajelzést kapunk az alkalmazáson a töltöttségi szintről és figyelmeztet ha merülőben van és ideje lenne elindulni haza.

Hamarosan elérhető funkciók, melyek majd egy későbbi frissítés után lesznek elérhetőek:

- Point of Interest: Válassz ki egy személyt vagy tárgyat ami a fókuszban legyen. A DJI Phantom 3 Advanced elkezd körülötte körözni és mindig a kijelölt pont lesz középen.
- Follow Me: Programozd be a DJI Phantom 3 Advanced-et, hogy kövessen és minidig Te leszel a középpontban.
- Waypoints: GPS alapú útvonal lerepülési. Táplálj be egy útvonalat és magától lerepüli.
- IOC: helyzetérzékelő szabályozás.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/product/phant...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

18 680 Ft helyett 17 790 Ft

5 450 Ft helyett 5 190 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. Ultragamin...
2016.07.29. 12:58
bármilyen mobilkészülékkel kompatibilis a drónhoz tartozó alkalmazás?
 
Fórumhoz