4 1
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Drón

DJI Phantom 3 Standard

179 540 Ft helyett 170 990 Ft

855 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A biztonságos, könnyű, és szórakoztatóan reptethető Phantom 3 Standard mindenki számára lehetővé teszi, hogy elérje az égboltot

A DJI Phantom 3 Standard beépített kamerával rendelkezik, mely 2.7K/30p felbontásban rögzít és HD élőképet közvetít mobil eszközünkre.

Beépített intelligens repülési rendszer

A DJI Phantom 3 Standard intelligens repülési rendszerével, akár még a kevésbé tapasztaltak is magabiztosan repülhetnek. Beépített GPS vevő egységének köszönhetően, megjegyzi a felszállási pontot és ezt el is tárolja a repülés idejére. Amennyiben repülés közben elbizonytalanodunk elég csak megnyomni egy gombot és egyből hazarepül a drónunk, ill. jelvesztés esetén is visszatér a kiindulási pontra.

Felszállás után automatikusan egy helyben kezd el lebegni a parancsunkra várva. Ha menet közben megállítjuk, szintén "várakozó" pozíciót vesz fel és az adott pontot marad, amíg egyéb utasítást nem kap.

Kamera felbontás

A DJI Phantom 3 Standard felbontást tekintve 2.7K HD videó és 12 megapixeles fényképek készítésére képes. Emellett a videó minőségét tovább javítja a 3 tengelyes gimbal, mellyel elkerülhetőek a remegős felvételek.

Teljes vezérlés

A joystick-os távirányítónak köszönhetően precíz vezérlésre van lehetőségünk. Nem csak a drón irányítására van lehetőségünk, hanem a kamera dőlésszöge is változtatható repülés közben.

HD videó kép továbbítás

A DJI Phantom 3 Standard saját WiFi jelén keresztül kapcsolódik mobil eszközünkre és egyből továbbítja is a kamera képét. Minimális csúszással, élőben láthatjuk, amint rögzítünk. A range extender nyílt terepen akár 1km-es távolságból is képes fogni a videó jelet.

DJI GO alkalmazás

Egy speciális, kimondottan erre a típusra kialakított alkalmazással egyszerűen kezelhető lesz drónunk, ill. kameránk. Elindíthatjuk vagy leállíthatjuk a felvételeket, beállításokat módosíthatunk , ill. a módok között is válthatunk. A DJI GO app segítségével láthatjuk a videót, ezáltal olyan hatást kelt, mintha a kezünkben lenne a kameránk. (iOS verzió jelenleg is elérhető, az Android-os alkalmazás hamarosan várható)

- Az alkalmazáson belül megtalálható egy videó szerkesztő program és egyből posztolhatjuk is a közösségi oldalunkon.
- Felhasználó barát kezelőfelületén könnyedén elvégezhetjük a különböző beállításokat.
- Egy térképen folyamatosan nyomon követhetjük a DJI Phantom 3 Standard repülését, így mindig tudjuk merre jár, még akkor is ha szemmel épp nem látjuk.
- Repülési adatok megjelenítésére is lehetőség van, így a képernyőn látható az aktuális sebesség, magasság és a távolság.
- Elmenti a repülési adatokat és a videóra rászerkeszthető

Intelligens akkumulátor

Akár 25 perces repülésre is lehetőségünk van a DJI Phantom 3-as akkumulátorral. Folyamatos visszajelzést kapunk az alkalmazáson a töltöttségi szintről és figyelmeztet ha merülőben van és ideje lenne elindulni haza.

Hamarosan elérhető funkciók, melyek majd egy későbbi frissítés után lesznek elérhetőek:

- Point of Interest: Válassz ki egy személyt vagy tárgyat ami a fókuszban legyen. A DJI Phantom 3 Standard elkezd körülötte körözni és mindig a kijelölt pont lesz középen.
- Follow Me: Programozd be a DJI Phantom 3 Standard-et, hogy kövessen és minidig Te leszel a középpontban.
- Waypoints: GPS alapú útvonal lerepülési. Táplálj be egy útvonalat és magától lerepüli.
- IOC: helyzetérzékelő szabályozás.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/product/phant...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Vélemények

1. Sz.Geri
2017.04.05. 17:59
Elégedett vagyok!

Kiváló drón nagyon jó áron,Bár a Follow me mode-ot kipróbáltam és elment a francba messzire,azért sikerült megállítani,amit nem tudom miért csinált,de nagyrészben elégedett vagyok

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

2. kraden
2017.04.10. 19:58
Megrendeléskor a weboldalon nem volt feltüntetve, hogy a termék mintadarab, ami ennek ellenére bontott, sérült csomagolásban érkezett, láthatóan használt állapotban.
Mikor felajánlottam, hogy megvárom a következő gép megrendelését, az Úr - aki mellékesen végtelenül segítőkész - közölte velem, hogy az több, mint 20.000 forinttal drágább lesz.
Mivel a megrendelés új termékre vonatkozott, ezért jogosnak érzem, hogy azon az áron amiért a fogyasztók megrendelik terméküket, olyat kapjanak, ami valóban új, illetve bontatlan, sértetlen csomagolással rendelkezik. Úgy tűnik, az iPon Computer Kft.-nél ez jelenleg nem prioritás.
 
1. barbik krade...
2017.04.10. 22:15
Küldd vissza indoklás nélkül, majd 1 hónapon belül kötelesek lesznek visszacsengetni a lóvét.
Majd vmi palimadárnak utána újbol eladják újként.
 
Fórumhoz