0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Drónok

DJI Phantom 4 fehér + 2db Extra Battery

470 743 Ft helyett 448 327 Ft

2242 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A DJI legintelligensebb repülő kameradrónja, a DJI Phantom 4 lenyűgöző légi felvételek készítését teszi lehetővé iPhone vagy iPad készüléked segítségével. Amellett, hogy egyetlen koppintással, intelligensen irányítható és hibátlan felvételeket készít mozgó célpontokról is, egyéb képességei mellett képes magától kikerülni az akadályokat.
Ütközésgátlás: látni és elkerülni

A biztonságos repülést az elöl található kettős optikai érzékelő biztosítja, amely észleli a Phantom útjába eső tárgyakat, így a drón időben megállhat vagy kikerülheti az akadályokat.
Repülés egyetlen érintéssel

TapFly üzemmódban elég csak iPhone vagy iPad készüléked képernyőjére koppintanod, hogy kedved szerint irányíthasd a drónt. Koppints máshová, és a drón irányt vált.
Vizuális nyomkövetés

Mostantól gyerekjáték repülés közben mozgó célpontokon tartani a kamerát. Az ActiveTrack rendszer fejlett vizuális nyomkövetési képességeivel automatizálta a követési folyamatot, így mindig tökéletes felvételeket készíthetsz.
Könnyen irányítható

A repülést az akár 24 műhold, valamint a fejlett Vision pozicionáló rendszerek segítik. A Phantom 4 mindig tudja, merre jár, sőt a te helyzetedet is ismeri, és úgy repül, ahogy te fütyülsz.
Professzionális minőségű felvételek

Éld ki kreativitásodat és szerkeszd a felvételeket! Készíts 30 képkocka/perc sebességű 4K-s videókat, lassított sebességű 120 képkocka/perc sebességű videókat Full HD 1080p felbontással, vagy 12 MP-s fényképeket DNG RAW formátumban.
Villámgyors móka

Az új sportos üzemmóddal akár a 72 km/h sebességet is elérheted.
Hosszú repülési idő

Nagy teljesítményű akkumulátorának és hatékony kialakításának köszönhetően a drón műholdas támogatás nélkül is több mint 28 percig szelheti a levegőt.
Széles körű alkalmazásvezérlés

Az iPhone és iPad készülékekre ingyenesen letölthető DJI GO alkalmazás nemcsak valós idejű videokép-követést és kézi kameravezérlést tesz lehetővé, de olyan intelligens repülési funkciókhoz is hozzáférést biztosít, mint a Follow Me, a TapFly és az ActiveTrack.

- Automatikus akadálykikerülés
- Egyetlen koppintással irányítható
- Nyomkövetés követési eszköz nélkül
- 30 fps sebességű 4K-s és 120 fps Full HD 1080p felbontású videók
- 12 MP-s, Adobe DNG RAW formátumú fényképek
- Kicsomagolás után már repül is
- Teljes kézi kamerairányítás, nagy hatótávolságú élő felvételeket biztosító kamera

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/product/phant...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás