0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Videókamera

DJI Zenmuse X5 Camera and 3-Axis Gimbal with 15mm f/1.7 Lens

744 230 Ft helyett 708 790 Ft

3544 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A légi kamerák következő evolúciója

Ismerje meg a Zenmuse X5-öt, a világ első tükör nélküli, kompakt micro 4/3-os kameráját, amely kifejezetten légi fotózáshoz és filmezéshez készült. A repülésre kész DJI Inspire 1 platformon működésre készült Zenmuse X5 egy erőteljes szenzort tartalmaz, ami képes rögzíteni 4K videókat akár 30 fps-sel, valamint 16MP-es állóképeket. A szabványos MFT bajonettel felszerelt, és a fókusz, a rekesz, és sok más jellemző teljesen vezeték nélküli irányítását lehetővé tevő Zenmuse X5-tel úgy fényképez, ahogy akar. Üdvözöljük a légi fotózás jövőjében.

Megnövelt dinamikai tartomány

A 12,8 állásos dinamikai tartománnyal tökéletesen tisztán láthatók az árnyékok, és a fényes pontok mindenben, amit fényképez.

Nagyobb pixeltisztaság

A Zenmuse X5 M4/3-os érzékelőjének eredményeképpen a képek élesebbek és részletesebbek, mint bármelyik korábbi légi kamerával.
Az Inspire 1 eredeti X3 kamerájával összehasonlítva a különbség a valóban élethű képeken látható.

Forradalmi érzékelő

A Zenmuse X5 belsejébe egy erőteljes Micro 4/3-os érzékelő van beépítve, ami abszolút forradalmi egy légi kamerában. Az Inspire 1-hez mellékelt korábbi X3 kameráénál nyolcszor nagyobb méretű érzékelő magas minőségű, magas érzékenységű képrögzítést tesz lehetővé a 100-25600 ISO tartományban. A magas felbontás ereje, a pontos fokozatosság, és az alacsony zaj közötti kifinomult egyensúllyal úgy ismerheti fel művészi és kreatív elképzeléseit, ahogy eddig soha.

Repülésre kész

Mondjon búcsút az idegesítően hosszú beállításoknak. A Zenmuse X5 tökéletesen kompatibilis az Inspire 1-gyel, a DJI professzionális, repülésre kész légi platformjával. Azonnal kész, és az irányítás és a kényelem olyan szintjét nyújtja, amelyet csak egy teljesen integrált rendszer képes nyújtani, olyan képalkotó bátorsággal és könnyű használhatósággal rendelkezik, amely példátlan a légi képalkotó rendszerekben.

Vegye át az irányítást

A Zenmuse X5-tel a kezében van a páratlan szintű irányítás. Az intuitív autofókusz módban csak érintse meg a kijelzőt, hogy a kamera egy specifikus területre fókuszáljon. Könnyedén kézzel beállíthatja pl. a fókuszt, a kioldót, és a rekeszt a felhasználóbarát DJI GO alkalmazásban. A Zenmuse X5-tel mindig készen áll arra, hogy átvegye az irányítást.

Professzionális légi videó

A kompakt mérete ellenére a Zenmuse X5 egy professzionális videokamera, amely képes 4K (3840 x 2160 akár 30 fps), 2.7K (2704 x 1520 akár 30 fps), és Full HD (1920 x 1080 akár 60 fps MP4/MOV formátumú) felvételek készítésére. A Zenmuse X5 lehetővé teszi professzionális színvonalú felvételek rögzítését elképesztő tisztasággal és részletességgel.
A magasabb sebességű jelkiolvasás elnyomja a redőnyhatást rögzítésnél, gyönyörű felvételt eredményezve még magas sebességű repülés közben is. A Zenmuse X5 fel van szerelve továbbá olyan kényelmes szolgáltatásokkal, mint amilyen a zebraminta, és a focus peaking, így valóban minden feladathoz illik.

Rögzítsen emlékeket

A 16MP-es fotók készítésére képes M4/3-os szenzorral a Zenmuse X5 nyomtatásra kész képeket készít, amelyek ugyanolyan jól néznek ki képkeretben, mint a képernyőn. Az extra pixelek az eredeti Inspire 1 kameráéhoz képest 25%-os növekedést képviselnek. A nem kevesebb, mint 1/8000 mp-re növekedett zársebességgel, és az új képfeldolgozó processzor erejével, amely másodpercenként akár 7 teljes méretű kép fotó sorozatfelvételét teszi lehetővé, a Zenmuse X5 segít kiélvezni minden emlékezetes pillanatot.

Páratlan stabilitás

A DJI páratlan, stabilizációs rendszerekben szerzett tapasztalatának köszönhetően a Zenmuse X5 fel van szerelve egy rendkívül megbízható 3 tengelyes gimbal-lal, amely automatikusan stabilizálja a kameráját repülés közben. A gimbal folyamatosan kommunikál a repülőgéppel, és minden apró elmozdulást gyorsan kompenzál. 0,02°-os pontossággal alpixel-stabilizálás történik, és ennek eredményeképpen a Zenmuse X5 folyamatosan sima felvételt és éles fotókat készít még hosszú expozíció esetén is függetlenül attól, hogy hogyan repül.

Bajonett cserélhető objektívekhez

Mint a világ első, kifejezetten légi fotózáshoz és videózáshoz készült micro 4/3-os kamerája, a Zenmuse X5 megadja a szabad objektívválasztás szabadságát. A kameraipar egyik legnépszerűbb objektívrendszere, a szabványos MFT bajonett alkalmazásával a Zenmuse X5 jól pozicionált, hogy a főbb objektívgyártók új termékeiből és innovációiból profitáljon.

Jelenleg három fix objektív kompatibilis a Zenmuse X5-tel. Különböző jellemzőkkel, de ugyanazzal a csúcsminőséggel ez a három objektív biztosítja a helyszíni rugalmasságot.

DJI GO app

Irányítsa a Zenmuse X5-öt távolsól ugyanazzal a DJI GO app-pal, mint amit az Inspre 1-hez használ. Az élő HD nézettel, amelyet a DJI Lightbridge biztosít, pontosan ugyanazt látja, amit a kamera rögzít, és mindent beállíthat repülés közben.

Egy érintéses autofókusz, vagy precíz kézi "focus pulling"
Teljes 360 fokos kameravezérlés
A rekesz, a fehéregyensúly, a zársebesség, és más jellemzők kézi beállítása
Képes a felvételeket feltölteni, vagy az élőképet streamelni a YouTube-ra
Mindezt több mint 1 mérföld (1,6 km) távolságból

Tartós kialakítás

A Zenmuse X5 precíz gyártással készül kiváló minőségű magnézium- és alumíniumötvözetekkel, lehetővé téve hogy ellenálljon a rendszeres szabadtéri használatnak.
A Zenmuse X5, amely kompakt és könnyű, hogy könnyen szállítható legyen, és hosszú repülési időket biztosítson, hosszú ideig kitart.

- 4K videó akár 30 fps-sel
- Felvétel 4096×2160 (24fps) vagy 3840×2160 (30/25fps) felbontással
- 16MP-es fotók
- 12,8 állású dinamikai tartomány

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/zenmuse-x5s

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás