0 0
Termékek /
(Egyéb-) Kiegészítők

DJI Zenmuse Z15-A7

453 275 Ft helyett 431 690 Ft

2158 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Könnyű stabilizátor alacsony megvilágítási fényképezéshez

Érjen el légi kreativitást gyenge fény mellett

Bővítse kreatív horizontját úgy, hogy Sony α7s és α7r gépével repül. Most először rögzíthet gyönyörű felvételeket gyenge fényviszonyok mellett egy DJI 3 tengelyes légi stabilizációs gimbal, a Zenmuse Z15-A7 megbízhatóságával.

PÁRATLAN ZENMUSE PRECIZITÁS ÉS STABILITÁS

A Zenmuse gimbal-okban megbíznak a professzionális filmkészítők és fotósok az egész világon a stabilitásuk, precizitásuk, és megbízhatóságuk miatt. Minden gimbal tartalmazza a légi filmkészítésben szerzett tapasztalatainkat, hogy tökéletes stabilitást nyújtson bármilyen repülési helyzetben.

VIDEO-STREAMING

A kifejezetten a Sony α7s-hez és α7r-hez tervezett és kiegyensúlyozott könnyű rendszer gondtalanul működik meglévő eszközeivel. Egy HDMI-AV/HD video-kimeneti modul lehetővé teszi az élő közvetítést és a távoli exponálógomb-vezérlést, és könnyen átkapcsolhat az AV és a HDMI kimenetek között.

TELJES 360°-OS VEZÉRLÉS

Tapasztalja meg az akadálytalan kameravezérlést a maximális ±360°-os yaw, +50°/-140°-os pitch, és ±40°-os roll elfordulással. ±0.01°-os precíziós irányítással pontosan úgy rögzítheti a felvételeit, ahogy szükséges.

TELJESEN KOMPATIBILIS MEGOLDÁS

Repüljön egy DJI S900-zal vagy egy S1000+-szal és egy fejlett repülésvezérlővel, mint amilyen az A2 vagy a WooKong-M a problémamentes professzionális élményért. Csatlakoztassa a DJI Lightbridge HD digitális video downlink-et vagy egy iOSD Mark II-t és egy 5,8GHz-es videolinket még több eszközhöz a helyszínen.

TÖBBFÉLE VEZÉRLÉSI MÓD

Válassza ki a kameramanőverezhetőség megfelelő szintjét minden helyzethez. A zárt orientációjú, a nem zárt orientációjú, és a pilótanézetű (FPV) vezérlők közötti váltás gyors és egyszerű.

GIMBAL SZERVÓMEGHAJTÁSÚ MODUL

A gimbal szervómeghajtású modul drámaian fokozza a gimbal vezérlését és stabilitását, míg maximalizálja a nyomatékot, és minimalizálja a rázkódást. A modul azért képes ilyen tökéletesség elérésére, mert kifejezetten annak a kamerának a súlyához és egyensúlyához lett finomhangolva, aminek a támogatására a gimbalt készítették.

BEÉPÍTETT FÜGGETLEN IMU MODUL ÉS INFRAVÖRÖS MODUL

Új stabilizációs algoritmus nyújt több stabilitást mint eddig bármikor, és a rendkívül precíz indukciós eszközök erőfeszítésmentes helyzetvezérlést nyújtanak. Mivel az IMU be van építve, a gimbal nem igényel extra berendezést vagy kábelezést, így csökkenti az összsúlyt, és lehetővé teszi a felvétel azonnali megkezdését. Egy infravörös vevőegység felszerelésével a Z15-A7 gimbalrendszer bővíthető távoli kioldásvezérléssel, lehetővé téve a kamera vezérlését repülés közben.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.dji.com/product/zenmu...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás