0 0
Termékek /
(HÁLÓZAT-) Vezetékes

EDIMAX XGS-5008 8-Port 10GbE Web Smart Switch

A termék 2017.10.23. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- Nyolc darab 10 Gigabites Ethernet port
- Automatikus hibakijelzés áram és feszültség alatt/felett
- Access Control List (ACL) támogatás
- Kapcsolási kapacitás: 160 Gbps és továbbítási sebesség: 119 Mpps
- Támogatja az IEEE802.1p QoS szolgáltatást 8 prioritásos sorral
- IEEE 802.1Q alapú VLAN hálózati szegmentációhoz a teljesítmény és a biztonság javítása érdekében
- Támogatja az IPv4/IPv6 hálózati működést
- IGMP Snooping V1/V2 támogatás
- 16K MAC címtábla és jumbo keret támogatja a 9 KB-ot
- 1U rack-be szerelhető/asztali acél tok

Az Edimax Pro GS-5008 8 portos 10 Gigabites internetes intelligens switch. A nagy sebességű 10 Gigabites hálózatok már nem olyan platform, amelyet csak a nagyvállalatok engedhetnek meg. A 10 Gigabites NIC adapterek egyre növekvő elfogadása a kiszolgálók és a tárolók között megnyitja a 10 Gigabites méretű kapcsolódási lehetőségeket minden méretű ügyfelek számára - és az XGS-5008 szabványos 1U rack-be szerelő konzolokat kínál a legszélesebb körben használt rögzítési rendszerekhez a piac. Az XGS-5008 kiváló választás a hálózati környezet teljesítményének és hatékonyságának növelésére.

Intelligens eszközök a jobb hálózati hatékonyság érdekében
Az XGS-5008 intelligens hálózatfelügyeleti eszközökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hálózati hatékonyság javítását. A biztonsági és felügyeleti funkciók közé tartozik a sávszélesség-szabályozás és a VLAN (IEEE 802.1Q VLAN címkézés és port-alapú VLAN). A webes felület segítségével a rendszergazdák VLAN-okat állíthatnak fel a forgalom elkülönítésére és a link-összesítési beállítások konfigurálására zsírforgalmi csővezetékek létrehozására. Ezenkívül ezek a funkciók extra védelmet nyújtanak a hálózati élre, és a jelszóval védett konfigurációs felület távolról is elérhető.

Meglévő infrastruktúra kihasználása
Egyszerűbb és költséghatékonyabb frissítési útvonal a 10 Gigabit Ethernethez, köszönhetően a visszamenőleges kompatibilitásnak a Fast Ethernet és Gigabites hálózatokkal a meglévő CAT5e használatával. Egyszerűen frissítsen a CAT6a-ra és a felett a kábelezésre, hogy kihasználja a 10 Gigabites csatlakozást, a CAT6 csavart érpárú hálózatok pedig képesek 10 Gigabites réz kihasználására és kihasználására akár 37M (AXTLK) vagy 55M (AXTLK nélkül) rövidebb távolságokra. A CAT6a vagy a CAT7 kábelezést futtató meglévő hálózati infrastruktúrával az ügyfelek magasabb minőségű rézhuzalokat vehetnek igénybe, mint a CAT5e - a 10 Gigabites réz maximális 100 GB-os sávszélességi követelményeket támogatják az RJ45 csatlakozók használatával.

A konverziós környezetek támogatása
Az intenzív alkalmazások iránti növekvő sávszélesség iránti kereslet, az egyre növekvő adathasadással és a széleskörű kiszolgáló/tárolási megjelenítéssel szemben, a hálózati szűk keresztmetszeteket felfelé tolja oly mértékben, hogy a 10 Gigabites megoldások kritikusabbak, mint valaha. A videó- és mobiladatok növekedése önmagában a Gigabit hálózatokat terheli, mivel több eszköz, felhasználó és tartalom igényel sávszélességet. A szerverek több mint 90 százaléka már 10 Gigabites port opcióval szállítják, az adathasználat pedig két év alatt csaknem duplájára nő. A 10 Gigabites megfizethető árat kínál az SMB-k és a nagyobb vállalatok számára, amelyek folyamatosan fejlődő hálózati igényekkel rendelkeznek. A szerverek, a munkaállomások, a tárolás és a kapcsolás most már könnyebben kihasználhatja a 10 Gigabites potenciálját.

- 8 darab 10 Gigabites LAN port
- 1 darab RJ45-ös konzol port
- Méret: 210 × 160 × 44 mm
- Tömeg: 1,04 kg

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.edimax.com/edimax/mer...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás