0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Okos otthon / Egyéb gépek

ELGATO Eve Weather vezetéknélküli kültéri szenzor

16 802 Ft helyett 16 002 Ft

80 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Elgato Eve Weather vezetéknélküli kültéri szenzor.
Növeld a komfortot és élj okosabban. Az Elgato Eve Weather vezeték nélküli kültéri szenzor-al igazi okos otthont varázsolhatsz magad körül: csak pillants rá az iPhone-odra vagy iPad-edre, hogy a HomeKit-tel együttműködve rögtön ellenőrizd a levegőminőséget, a páratartalmat, légnyomást, energiafogyasztást, és még sok minden mást. Így nemcsak okosabb, de biztonságosabb is lesz az otthonod.

HomeKit-hez igazítva
Az Apple HomeKit technológiáját kihasználva egyszerű felhasználást, fejlett biztonságot, és Siri-vel együttműködő rendszert kapunk. Az ingyenes Eve alkalmazással és a HomeKit technológiával és összes adatot rendszerezheted és elemezheted.

Egyszerűen elegáns
Az Elgato Eve Weather vezeték nélküli kültéri szenzort direkt úgy tervezték, hogy látatlanul és elegánsan olvadjon bele a háztartásod környezetébe. Hála a Bluetooth kapcsolatnak és a hosszan tartó, cserélhető akkumulátornak, a vezetékekkel sem kell bajlódnod.

Eve kültéri mérőegység
Ezzel a kültéri mérőegységgel folyamatosan figyelemmel tudod követni a légnyomást, a hőmérsékletet és a páratartalmat a teraszon vagy a kertben, így nyomon követheted a változásokat és rendszerezheted az adatokat.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.elgato.com/en/eve/ev...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

3 319 Ft helyett 3 161 Ft

22 345 Ft helyett 21 281 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás