0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

EPSON EB-1781W

449 285 Ft helyett 427 890 Ft

2139 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Folyamatosan úton van és gyakran tart prezentációkat az ügyfelek telephelyén? Ez az ultra mobil projektor az ultra vékony és könnyű kialakítás, a kivételes képminőség és a továbbfejlesztett funkcionalitás nyerő kombinációját kínálja. Hagyományos csatlakozókkal és beépített vezeték nélküli csatlakoztathatósággal, időtakarékos beállításokkal, valamint továbbfejlesztett funkciók széles skálájával ideális eszköz a hatásos bemutatókhoz.

Kiemelkedő képminőség
Élvezze a kiváló képminőséget, lenyűgöző, természetes színeket és egyformán magas 3200 lumenes fehér- és színesfény-kibocsátást az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően. A True Colours technológia a színek valósághű reprodukcióját nyújtja, a 10 000:1 kontrasztarány pedig a vetített kép részletgazdagságáról gondoskodik.

Egyszerű beállítás
Az automatikus függőleges és vízszintes trapéztorzítás korrekció és a Screen Fit funkció szinte bárhol megkönnyíti a projektor telepítését. A nagylátószögű optikának köszönhetően nagy méretű képet lehet vetíteni kis távolságról, így a találkozó összes résztvevője a projektor mögé ülhet és az előlapi szellőzésnek köszönhetően a meleg levegő nem a közönségre áramlik. Az automatikus bekapcsolás funkció bejövő jel észlelésekor bekapcsolja a projektort, az NFC pedig egyszerűvé teszi a mobileszközökhöz való csatlakozást a beépített Wi-Fi egység segítségével.

Okosabb prezentációk
A Gesture Presenter lehetővé teszi, hogy a felhasználó közvetlenül a kezével navigáljon a prezentációban. A felhasználók két adatforrást nézhetnek egymás mellett az osztott képernyőn és az MHL kiváló minőségű video- és audiotartalmat tud megjeleníteni mobileszközről, miközben egyidejűleg tölteni is tudja azt.

Valódi hordozhatóság
Az ultra vékony forma és a minimális súly miatt ez a projektor ideális útitárs. A hordtáskát mellékeltük, és a projektor könnyen befér bármilyen szabványos laptoptáskába is.

Lényeges jellemzők
- Kiemelkedő képminőség: Egyformán magas, 3200 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
- Gesture Presenter: Haladjon a prezentációban közvetlenül a kezével
- Vízszintes és függőleges trapézkorrekció: A diák és a képek igazíthatóak és a torzítás kijavítható
- Vezeték nélküli csatlakoztatás: Az NFC lehetővé teszi az egyszerű vezeték nélküli csatlakozást
- Könnyű és ultra vékony: Laptoptáskába is belefér

Egyéb jellemzők:
- Keystone-korrekció: Auto függőleges: ± 30 °, Auto vízszintes ± 20 °
- Zoom (nagyítás): Manuális, Factor: 1 - 1,2
- Fókusz: Motoros
- Zajszint: Normál: 39 dB (A) - Gazdaságos: 30 dB (A)

Specifikáció

További információk

https://www.epson.hu/products/pr...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Ajánlott termékek

28 865 Ft helyett 27 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás