0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

EPSON EB-98H

229 768 Ft helyett 218 827 Ft

1094 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A projektorhoz hordtáskát biztosítunk, hogy megkönnyítsük annak szállítását és tárolását, ha éppen nincs használatban. A tárgyalótermekbe, osztálytermekbe és otthoni irodákba ideális EB-98H a 3LCD technológiának köszönhetően nagy fényerővel és élénk színekkel jeleníti meg a prezentációkat. Emellett számos telepítést megkönnyítő funkciót és csatlakozók széles választékát kínálja.

Az EB-98H 3LCD technológiát alkalmaz az egyformán magas fehér- és színesfény kibocsátás, az egyedülálló képminőség és a pontos szín-megjelenítés érdekében. A 10 000:1 kontrasztarány még tisztább részleteket garantál.

Az Epson tisztában van azzal, hogy az irányítás fontos szempont a vállalati vagy oktatási környezetben tartott prezentációk során. Az EB-98H projektorhoz tartozik egy több számítógép egyidejű csatlakozását vezérlő szoftver, amelynek használatával akár négy eszközről is megjeleníthető a tartalom – beleértve a számítógépet, táblagépet és okostelefont is. A moderátor funkció lehetővé teszi a felhasználónak – legyen akár tanár, oktató vagy a tárgyalást vezető személy – egy tárgyalás során, hogy átvegye az irányítást a különböző eszközökről kivetített tartalom felett.

A telepítés egyszerűen és rugalmasan oldható meg a torzítás nélküli tökéletes képforma elérését elősegítő függőleges és vízszintes trapézkorrekcióval. Így a projektor gyorsan áthelyezhető egy másik osztályterembe vagy tárgyalóterembe.

A projektor kibővített csatlakoztatási lehetőségekkel rendelkezik, ezzel lehetőséget teremtve, hogy úgy adhasson elő, ahogyan csak szeretne. Az EB-98H csatlakoztatható a legújabb digitális eszközökhöz és a hagyományos, analóg termékekhez is, így a régebbi hardverek cseréje nem feltétlenül szükségszerű. Az okoseszközök csatlakoztatása már nem is lehetne egyszerűbb az iProjection QR-kód alapú csatlakoztatási funkcióval1 – egyszerűen csak olvassa be okoseszközével a kivetített QR-kódot, és már kezdheti is a vetítést.

Főbb Jellemzők:
- Hordozható - Elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy mozgatható és több szobában is használható legyen
- Kiváló minőségű, nagy fényerejű kép - 3LCD technológia és egyformán magas, 3000 lumen fehér- és színesfény kibocsátás
- Még több csatlakozó és hálózati elérés - Két HDMI bemenet; MHL-támogatás; RJ-45 Ethernet; opcionális Wi-Fi; iProjection QR-kód segítségével
- Szinte bárhonnan vetíthet - Függőleges és vízszintes trapézkorrekció és optikai zoom a rugalmas felszereléshez
- Alacsony üzemeltetési költség (TCO) - Hosszú élettartamú lámpa; az A/V némítás funkció szünetelteti a prezentációt valamint 70% energiát takarít meg
- Keystone-korrekció: Auto függőleges: ± 30 °, Manuális vízszintes ± 30 °
- Zoom: Manuális, Factor: 1,2
- Fókusz: Kézi
- Zajszint: Normál: 37 dB, Gazdaságos: 29 dB

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/hu/hu/viewco...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén csütörtök,

házhozszállításnál péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás