0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Projektor

EPSON EB-G7200W

1 454 870 Ft helyett 1 385 590 Ft

6928 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A professzionális prezentációkhoz a rendezvénytermekben ideális választás az EB-G7200W, mivel az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően gazdag, élénk színeket biztosít és egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik. A rugalmas telepítési lehetőségekkel rendelkező és alacsony karbantartási igényű projektor gondtalan megoldást biztosít azokban a helyzetekben, ahol csak a legjobb kivetítés jöhet szóba.

Kiváló képminőség

Biztosítsa a tökéletes képminőséget és a prezentációk lehető legjobb kivetítését ezzel a rendezvénytermekbe szánt, nagy teljesítményű installációs projektorral. Az Epson saját 3LCD-technológiája, az egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátás, a WXGA felbontás és a 7500 lumen fényerő még nappali fényviszonyok mellett is élénk és nagy fényerejű képeket biztosít.

Egyszerű elhelyezés

Az új, opcionálisan ultrarövid vetítésű (UST) motorizált objektíveket tartalmazó család és a vízszintes és függőleges lencsemozgatás valódi 360°-os elhelyezési rugalmasságot biztosít a projektornak, így az szinte bárhol elhelyezhető.

Egyszerű telepítés

Azonnal elkezdheti a munkát az objektív memóriafunkciójának köszönhetően, amely a projektor beállításait – például a képhelyzetet, a fókuszt és a zoomot – eltárolja a gyors elérés érdekében, ha különböző képméretarányban vagy más objektívekkel vetít. A megosztott képernyős kivetítés lehetővé teszi két csatorna kivetítését, és a lámpa cseréje nélkül használhatja az álló tájolású vetítési módot. Az eltérő rendszerekkel való integrálhatóság érdekében rendelkezik HDMI, HDBaseT, DVI-D és komponens videó bemenetekkel.

Lényeges jellemzők

- Egyedülálló képminőség: 3LCD technológia; egyedülálló fehéregyensúly; javított színkezelés
- Többféle elhelyezési lehetőség: Számos opcionális objektívvel használható, beleértve az ultra rövid vetítési távolságúakat is
- 360°-os rugalmas elhelyezés: Valódi rugalmasság torzítás és fényerőveszteség nélkül
- Objektívmemória-funkció: Tárolja a projektorbeállításokat, például a képhelyzetet, fókuszt és zoomot
- Álló tájolású vetítési mód: Módváltás lámpacsere nélkül

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/products/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás