0 0
Termékek /
(TV, monitor, projektor-) Projektor

EPSON EB-G7900U

A termék 2017.10.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A professzionális prezentációkhoz a rendezvénytermekben ideális választás az EB-G7900U, mivel az Epson 3LCD technológiájának köszönhetően gazdag, élénk színeket biztosít és egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátással rendelkezik. A rugalmas telepítési lehetőségekkel rendelkező és kis karbantartási igényű 4K felbontású projektor gondtalan megoldást biztosít azokban a helyzetekben, ahol csak a legjobb kivetítés jöhet szóba.

Kiváló képminőség
Biztosítsa a tökéletes képminőséget és a prezentációk lehető legjobb kivetítését ezzel a rendezvénytermekbe szánt, nagy teljesítményű installációs projektorral. Az Epson saját 3LCD-technológiája, az egyformán erős fehér- és színesfény kibocsátás, a WUXGA felbontás és a 7000 lumen fényerő még nappali fényviszonyok mellett is élénk és nagy fényerejű képeket biztosít. A nézőknek még jobb élményt biztosít a projektor 4K felbontása, amely kivételes élességet, tisztaságot és részletgazdagságot kölcsönöz a képeknek.

Egyszerű elhelyezés
Az új, opcionálisan ultrarövid vetítésű (UST) motorizált objektíveket tartalmazó család és a vízszintes és függőleges lencsemozgatás valódi 360°-os elhelyezési rugalmasságot biztosít a projektornak, így az szinte bárhol elhelyezhető.

Egyszerű telepítés
Azonnal elkezdheti a munkát az objektív memóriafunkciójának köszönhetően, amely a projektor beállításait – például a képhelyzetet, a fókuszt és a zoomot – eltárolja a gyors elérés érdekében, ha különböző képméretarányban vagy más objektívekkel vetít. A megosztott képernyős kivetítés lehetővé teszi két csatorna kivetítését, és a lámpa cseréje nélkül használhatja az álló tájolású vetítési módot. Az eltérő rendszerekkel való integrálhatóság érdekében rendelkezik HDMI, HDBaseT, DVI-D és komponens videó bemenetekkel.

Lényeges jellemzők
- Egyedülálló képminőség: 3LCD technológia; egyedülálló fehéregyensúly; javított színkezelés
- HD képek 4K felbontással: Kivételes élesség, tisztaság és részletgazdagság: valódi 4K hatás
- 360°-os rugalmas elhelyezés: Valódi rugalmasság torzítás és fényerőveszteség nélkül
- Objektívmemória-funkció: Tárolja a projektorbeállításokat, például a képhelyzetet, fókuszt és zoomot
- Álló tájolású vetítési mód: Módváltás lámpacsere nélkül
- Keystone-korrekció: Manuális függőleges: ± 45 °, Manuális vízszintes ± 30 °
- Zoom: Motorizált, Factor: 1 - 1,6
- Lencseváltás: Motoros - Függőleges ± 67 %, vízszintes ± 30 %
- Fókusz: Motoros
- Zajszint: Normál: 39 dB, Gazdaságos: 31 dB, Eco2: 1 dB

Specifikáció

2 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/products/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás