0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

EPSON WorkForce AL-MX200DWF

56 106 Ft helyett 53 434 Ft

267 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Epson WorkForce AL-MX200DWF
Az Epson WorkForce AL-MX200DWF egy vezeték nélkül, LED-es, 4 funkciós nyomtató standard lapadagolóval a többoldalas szkenneléshez, másoláshoz és faxoláshoz. Ez a 4 funkciós nyomtató kétoldalas nyomtatást, nagy nyomtatási sebességet és nagy terhelhetőséget biztosít a kiváló minőségű nyomatok készítéséhez. A kategóriájában az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költség miatt a készülék ideális a kisebb vállalkozások és otthoni irodák számára.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF a kisebb munkacsoportok számára ideális, Wi-Fi-s és hálózatba kapcsolható készülék, de kompakt méretének köszönhetően egyedi felhasználók asztalára is elhelyezhető. Visszahúzható papírtálcával rendelkezik, amely használaton kívül behajtható.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF festékkazettája könnyen cserélhető. A kazettát egyszerűen be kell helyezni a foglalatba, majd elfordítással rögzíteni. Használata problémamentes, egyszerű.

Ezenkívül az Epson iPrint mobilnyomtatási alkalmazásával a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak az irodából bárhonnan. A könnyen használható alkalmazás segítségével a dokumentumok vezeték nélkül kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről is*1.

A dokumentumok közvetlenül USB-re szkennelhetők, ez ideális a dokumentumok gyors megosztásához vagy a fájlok adathordozókra való mentéséhez. Ezenkívül a dokumentumok közvetlenül e-mail fiókba is beolvashatók, amellyel biztosítható, hogy a fontos papíralapú dokumentumok azonnal megoszthatók legyenek a dolgozókkal.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF készülék segítségével a munkatársak a munkájukra koncentrálhatnak hosszabb állásidők nélkül, és a nagy teljesítményű, felhasználóbarát funkciók segítenek a hatékonyság és a teljesítmény növelésében.

Kedvező ár: Kategóriájában legalacsonyabb üzemeltetési költség
Nagy teljesítmény: 30 o/p, Wi-Fi és 30 000 oldalas terhelhetőség
Gazdaságos: Kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben
Epson iPrint: Nyomtatás okostelefonról és táblagépről
Könnyű megosztás: Beolvasás USB-re, FTP-re és e-mailbe

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.epson.hu/hu/hu/viewc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén hétfő,

házhozszállításnál kedd.

Ajánlott termékek

32 620 Ft helyett 31 067 Ft

46 362 Ft helyett 44 154 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás