0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

EPSON WorkForce AL-MX200DWF

A termék 2017.10.18. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Epson WorkForce AL-MX200DWF
Az Epson WorkForce AL-MX200DWF egy vezeték nélkül, LED-es, 4 funkciós nyomtató standard lapadagolóval a többoldalas szkenneléshez, másoláshoz és faxoláshoz. Ez a 4 funkciós nyomtató kétoldalas nyomtatást, nagy nyomtatási sebességet és nagy terhelhetőséget biztosít a kiváló minőségű nyomatok készítéséhez. A kategóriájában az egyik legalacsonyabb üzemeltetési költség miatt a készülék ideális a kisebb vállalkozások és otthoni irodák számára.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF a kisebb munkacsoportok számára ideális, Wi-Fi-s és hálózatba kapcsolható készülék, de kompakt méretének köszönhetően egyedi felhasználók asztalára is elhelyezhető. Visszahúzható papírtálcával rendelkezik, amely használaton kívül behajtható.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF festékkazettája könnyen cserélhető. A kazettát egyszerűen be kell helyezni a foglalatba, majd elfordítással rögzíteni. Használata problémamentes, egyszerű.

Ezenkívül az Epson iPrint mobilnyomtatási alkalmazásával a felhasználók vezeték nélkül nyomtathatnak az irodából bárhonnan. A könnyen használható alkalmazás segítségével a dokumentumok vezeték nélkül kinyomtathatók okostelefonról és táblagépről is*1.

A dokumentumok közvetlenül USB-re szkennelhetők, ez ideális a dokumentumok gyors megosztásához vagy a fájlok adathordozókra való mentéséhez. Ezenkívül a dokumentumok közvetlenül e-mail fiókba is beolvashatók, amellyel biztosítható, hogy a fontos papíralapú dokumentumok azonnal megoszthatók legyenek a dolgozókkal.

Az Epson WorkForce AL-MX200DWF készülék segítségével a munkatársak a munkájukra koncentrálhatnak hosszabb állásidők nélkül, és a nagy teljesítményű, felhasználóbarát funkciók segítenek a hatékonyság és a teljesítmény növelésében.

Kedvező ár: Kategóriájában legalacsonyabb üzemeltetési költség
Nagy teljesítmény: 30 o/p, Wi-Fi és 30 000 oldalas terhelhetőség
Gazdaságos: Kétoldalas nyomtatás alapkiépítésben
Epson iPrint: Nyomtatás okostelefonról és táblagépről
Könnyű megosztás: Beolvasás USB-re, FTP-re és e-mailbe

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.epson.hu/hu/hu/viewc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

46 610 Ft helyett 44 390 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás