0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Szkenner

EPSON Workforce DS-360W

103 625 Ft helyett 98 690 Ft

493 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Hordozható szkenner Wi-Fi kapcsolattal és akkumulátorral

A beépített akkumulátornak és a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egyszerűen szkennelhet bárhol a piacon kapható leggyorsabb, hordozható üzleti szkennerrel.

Szkenneljen bárhol ezzel a beépített akkumulátorral és vezeték nélküli kapcsolattal rendelkező hordozható szkennerrel. A könnyű és kompakt kialakítású DS-360W leegyszerűsíti a dokumentumok gyors és hatékony kezelését, akár útközben is. Még útközben is tölthető USB segítségével. A piacon elérhető leggyorsabb, 25 oldal/perc sebességgel könnyedén letudható a papírmunka.

Egyszerű mobil szkennelés

A DS-360W kábel nélküli szkennelési megoldást biztosít a beépített akkumulátorral és a vezeték nélküli csatlakozással a mobiltelefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez.

Egy hordozható megoldás

Szkenneljen és kezelje a papírmunkát útközben a DS-360W segítségével. A kompakt és könnyű kialakítása miatt ideális arra, hogy táskában szállítsa vagy akár a fiókban tárolja. Még útközben is feltölthető USB segítségével.

Különösen sokoldalú

Szkenneljen ott és akkor, amikor szüksége van rá a DS-360W segítségével. Rögzítse igazán egyszerűen a dokumentumokat 300 dpi felbontással színes vagy fekete-fehér módban. Ha nyomathordozóról van szó, az eszköz szinte korlátlanul használható egy- vagy kétoldalas szkennelésre, képes kezelni az 52 és 230 g/m2 közötti súlyú kártyákat és papírokat, és külön foglalattal rendelkezik a jogosítványok és igazolványok számára.

A leggyorsabb a piacon

Pörgesse fel a papírmunkát a piacon kapható leggyorsabb, hordozható üzleti szkenner 25 oldal/perc1 szkennelési sebességének és a 20 oldalas automata lapadagoló segítségével. A szupersebességű USB 3.0 csatlakozással a fájlok átvitele is gyors. A szkenner vezérelhető okostelefonról vagy táblagépről az ingyenes Epson Scan alkalmazással.

A munkafolyamatok kezelése

Integrálja a beolvasott dokumentumokat a vállalat munkafolyamatába a Document Capture Pro segítségével. A DS-360W több irányított szkennelési funkciót biztosít, valamint több dokumentumbeolvasási funkciót is, mint a vonalkód-felismerés és a zónák szerinti OCR-A/B-támogatást.

Lényeges jellemzők:
- Szkennelés útközben kábelek nélkül: Beépített akkumulátor és vezeték nélküli csatlakoztathatóság
- A leggyorsabb hordozható szkenner: 25 oldal/perc szkennelési sebesség és USB 3.0 kapcsolat
- Kompakt és könnyű kialakítás: Egyszerűen szállítható vagy fiókban tárolható
- Sokoldalú nyomathordozó-kezelés: Egy és kétoldalas szkennelés 300 dpi felbontásban színesben és fekete-fehérben
- Birkózzon meg többoldalas dokumentumokkal: 20 oldalas automata lapadagoló

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.epson.hu/products/sc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás