0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Szkenner

EPSON WorkForce DS-60000

1 085 795 Ft helyett 1 034 090 Ft

5170 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Epson WorkForce DS-60000

Ez az A3-as dokumentumszkenner olyan vállalatoknak készült, amelyeknek gyors, megbízható és sokoldalú dokumentumrögzítésre és -átalakításra van szükségük a dokumentumok elektronikus archiválása és terjesztése érdekében.

A percenként 40 oldalas lapolvasással ez a megbízható készülék a hatékonyabb dokumentumkezelést igénylő középvállalkozások és nagyvállalatok igényeit elégíti ki. A szkenner a 200 db A3-as lapot kezelő automata lapadagolónak, az egymenetes kétoldalas lapolvasásnak, valamint a kettősadagolás-érzékelésnek köszönhetően gyors és problémamentes szkennelést biztosít. Ezenfelül a Document Capture Pro által biztosított szkennelési funkciók*1 még nagyszerűbb termelékenységet garantálnak.

A Document Capture Pro megkönnyíti a szkenner integrálását dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatot gyakorlatilag bármilyen dokumentumtároló vagy -kezelő rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék.

A szkenner és funkciói a külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel segítségével több felhasználó között is megoszthatók. A hálózaticsatlakozó-panel és a Document Capture Pro megoldásai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kihasználják az azonnali lapolvasási funkciók előnyeit, valamint a lapolvasási funkciók testre szabhatóságát, például a „szkennelés e-mailbe” vagy a „szkennelés Microsoft SharePoint® helyre” műveleteket is. E funkcióknak hála a bonyolult feladatok is könnyedén elvégezhetők, így a felhasználók könnyebben tudják kezelni a készüléket és nincs szükség betanításra sem.

Az Epson ReadyScan LED technológia nullára redukálja a felmelegedési időt, garantált higanymentességet biztosít, és csökkenti az áramfogyasztást. A fenti tényezők az ENERGY STAR-minősítéssel*2 együtt környezetbarát készüléket biztosítanak.

Gyors szkennelés: Szkennelési sebesség: 40 lap/perc, 80 kép/perc
Nagy kapacitású ADF: 200 db A3-as lap automata adagolása
Problémamentes: Kettősadagolás-érzékelés
Hálózatkompatibilis: Külön megvásárolható hálózaticsatlakozó-panel
Környezetbarát: ENERGY STAR-minősítés

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/products/sca...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás