0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Szkenner

EPSON WorkForce DS-6500N

A termék 2017.09.28. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Epson WorkForce DS-6500N

Ez az A4-es szkenner kielégíti minden olyan vállalat igényeit, ahol dokumentumok megbízható és sokoldalú szkennelésére, átalakítására van szükség a dokumentumok elektronikus archiválásához és terjesztéséhez.

A percenként akár 25 oldal szkennelésére képes Epson WorkForce DS-6500N hatékony és problémamentes szkennelést biztosít 100 lapos automata lapadagolójának, egymenetes duplex szkennelési funkciójának és dupla lapadagolás-érzékelőjének köszönhetően. Ezenkívül a Document Capture Pro szoftverrel elérhető „ szkennelés” funkciók*1 még nagyobb termelékenységet tesznek lehetővé.

Az Epson Document Capture Pro leegyszerűsíti a nagy sebességű szkennelés integrálását a dokumentumkezelő rendszerbe, így a munkafolyamat felgyorsítása mellett lehetővé teszi a szükséges dokumentumok szkennelését, átalakítását és szétküldését szinte bármilyen dokumentumtárba vagy dokumentumkezelő rendszerbe.

Az Epson WorkForce DS-6500N és funkciói megoszthatók több felhasználó között a beépített hálózati interfész panel segítségével. A hálózati interfész panel a Document Capture Pro megoldással együtt lehetővé teszi a „push scan” funkciók használatát, valamint a „szkennelés” típusú parancsok, azaz többek között a szkennelés e-mailbe és a szkennelés Microsoft SharePoint alkalmazásba funkciók testreszabását. Növelheti a termelékenységet a „push scan" funkciók használatával.
Ezek a funkciók könnyen elvégezhetővé teszik a bonyolult feladatokat, növelik a felhasználók elégedettségét és szükségtelenné teszik a betanítást.

Az Epson ReadyScan LED technológia megszünteti a bemelegedési időt, garantálja a higanymentességet és csökkenti az energiafogyasztást. Ezek az elemek egy környezetbarát berendezést alkotnak irodája számára.

Nagy szkennelési sebesség: Akár 25 oldal/perc / 50 kép/perc sebesség
Automata lapadagoló: Nagy kapacitású, 100 lapos automata lapadagoló
Problémamentes: Dupla lapadagolás-érzékelő
Hálózatba köthető: Hálózati interfész panel
„Push scan” funkciók: Egyszerű egygombos szkennelés

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.epson.hu/products/sc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás