0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Szkenner

EPSON WorkForce DS-860

257 030 Ft helyett 244 790 Ft

1224 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Teljesítmény és hatékonyság
Ez a szkenner kis helyigényű, beolvasási sebessége pedig 65 lap/perc, ill. 130 oldal/perc 300 dpi felbontásnál, színes üzemmódban. A hardveralapú JPEG tömörítéssel együtt hatékonyabbá teszi a nagyobb szkennelési munkák feldolgozását. A ReadyScan technológia higanymentes termékeket biztosít, és a készülék a szkennelés előtt nem igényel felmelegedési időt.

Zökkenőmentes integráció a dokumentumkezelő és felhőalapú rendszerekbe
Az Epson Document Capture Pro megkönnyíti a vállalati szkenner integrálását dokumentumkezelő rendszerekbe, így felgyorsítja a munkát, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a beolvasott adatokat a dokumentumtároló rendszerben rögzítsék, átalakítsák és terjesszék. Ezenkívül a vonalkód-felismerés és a zónaalapú OCR segíti a nagyobb dokumentumkezelési munkák automatizálását, például a fájlneveknél és a mappák létrehozásánál. A DS-860 a WIA, a TWAIN, és az ISIS illesztőprogramok támogatásának köszönhetően könnyen integrálható szinte bármilyen dokumentumkezelő rendszerbe és munkafolyamatba.

Szkennelő szoftver mellékelve
Az Epson Scan a kapacitás és a hatékonyság növelése érdekében olyan széleskörű dokumentumbeolvasási funkciókat biztosít, mint a szövegjavítás és az automatikus dőléskorrekció. A DS-860 .docx, .xlsx és .pptx formátumba is szkennel.

Könnyű hálózati megosztás az Etherneten keresztül
Az opcionális hálózati interfészmodul is elérhető.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/hu/hu/viewco...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.21. kedd,

házhozszállításnál 2017.11.22. szerda.

Ajánlott termékek

24 560 Ft helyett 23 390 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás