0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

EPSON WorkForce Pro WF-8590 DTWF

A termék 2017.11.08. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A költségeket, a környezetre gyakorolt hatást és a beavatkozási igényt is csökkentő multifunkciós nyomtató zökkenőmentesen integrálható a közepes és nagyobb vállalatok munkakörnyezetébe.

Kis és közepes méretű munkacsoportoknak szánt A3+ multifunkciós nyomtató, amely tökéletes olyan üzleti környezetbe, ahol korábban lézernyomtatókat használtak, és most szeretnék növelni a hatékonyságot, csökkenteni a karbantartási időt és a hulladékot. Az Epson tiszta technológiája segít a környezetbarátabb munkahely kialakításában, a PDL nyomtatóemuláció és a Gigabit Ethernet pedig ideálisan használható a vállalati integrációban.

Alacsony teljes birtoklási költséggel (TCO) történő nyomtatás

Használja ki az alacsony teljes birtoklási költséget (TCO), és nyomtasson akár 7000 színes és 10 000 fekete-fehér oldalt1 a könnyen cserélhető, nagy kapacitású DURABrite Pro tintapatronokkal.

Környezetbarát

A hőmentes technológiának köszönhetően akár 80%-kal kevesebb energiát használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest2. Nem bocsát ki ózont, a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód és a ventilátorzaj hiánya nyomtatás közben vagy után ideálissá teszi használatát a munkahelyen. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Nagyobb hatékonyság

Percenként akár 34 fekete-fehér vagy színes oldal kinyomtatása, valamint 24 oldal/perc ISO nyomtatási sebesség mindkét módban3. A WF-8590DWF környezetbarát és üzleti minőségű nyomatok előállításához automatikus kétoldalas A4-es és A3-as nyomtatással, egymenetes kétoldalas beolvasással és 50 lapos automatikus lapadagolóval rendelkezik. A méretezhető, opcionális tálcákkal a maximális kapacitás 1831 lap.

Üzleti célokra tervezve

Az Epson PrecisionCore technológia a minőség és megbízhatóság motorja a mind az irodai, mind az ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességek biztosításával. Az okostelefonokéhoz hasonló, 12,7 cm-es színes érintőképernyőt egyszerű kezelni, míg a szkennelési funkciók, többek között a Microsoft SharePoint4 szoftver és a szkennelés e-mailbe LDAP címjegyzék-kompatibilitással ideálissá teszik a dokumentumok megosztásához. PIN-kód használatával biztonságos nyomtatás is lehetséges a bizalmas dokumentumok kezelése során, illetve az Email Print for Enterprise5 segítségével biztonságosan küldhetők dokumentumok közvetlenül a multifunkciós nyomtatóra.

Lényeges jellemzők

- Alacsony teljes birtoklási költségű A3+ üzleti multifunkciós nyomtató: Multifunkciós nyomtató méretezhető papírtálcákkal
- Környezetbarát: Akár 80 százalékkal alacsonyabb energiafogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest
- Üzleti célokra tervezve: Szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatás és PDL-emulációk
- PrecisionCore technológia: Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája
- Nagyobb hatékonyság: Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.epson.hu/products/pr...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Ajánlott termékek

22 355 Ft helyett 21 290 Ft

33 065 Ft helyett 31 490 Ft

33 065 Ft helyett 31 490 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás