0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Multifunkciós

EPSON WorkForce Pro WF-R5690DTWF C11CE27401BW

536 120 Ft helyett 510 590 Ft

2553 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A kizárólag az Epson hivatalos, nyomtatási szolgáltató partnerein keresztül elérhető forradalmi üzleti nyomtató, az Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) rendszerével biztosít extranagy kapacitású nyomtatást.A munkacsoportoknak szánt A4 nyomtatóval az irodák élvezhetik az elosztott helyi nyomtatási modell megnövelt hatékonyságának előnyeit, amely minimális beavatkozást igényel és előre kiszámítható nyomtatási költségeket biztosít.

Nyomtasson folyamatosan 75 000 oldalt
A nyomtató extranagy kapacitású tintaadagoló egységeinek köszönhetően akár 75 000 fekete-fehér és 50 000 színes oldal is kinyomtatható tintacsere nélkül.

Üzleti célokra tervezve
A PrecisionCore-technológia a motorja az Epson minőség iránti elkötelezettségének, az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességek biztosításával. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok gyorsan megszáradnak. A szkennelési funkcióknak, az LDAP-támogatásnak és a PDL-emulációknak köszönhetően ez a nyomtató könnyedén integrálódik az üzleti környezetbe. A nagyméretű intuitív színes érintőképernyőjének köszönhetően minden funkció könnyedén elérhető. A Wi-Fi Direct® funkció révén routerhez való csatlakozás nélkül nyomtathat a támogatott vezeték nélküli eszközökről.

Energiatakarékos
A WF-R5690DTWF a hőmentes technológiájának köszönhetően akár 80 százalékkal kevesebb energiát használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. Nem bocsát ki ózont, és a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód és a ventilátorzaj hiánya ideálissá teszi használatát a munkakörnyezetben. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Időt takarít meg
Még több feladat végezhető el az akár 34 oldal/perc fekete-fehér és 30 oldal/perc színes, illetve a mindkét esetben 20 oldal/perc ISO nyomtatási sebességgel. Az akár 580 lapos papírkapacitás miatt kevesebb időt kell fordítania az újratöltésre. Az automatikus kétoldalas nyomtatás, a szkennelés, a másolás és a faxolás minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol.

LÉNYEGES JELLEMZŐK

- Extranagy kapacitású nyomtatás - Nyomtasson akár 75 000 oldalt tintacsere nélkül
- Környezetbarát - Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest
- Időt takarít meg - Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás
- Üzleti célokra tervezve - Szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatás és PDL-emulációk
- PrecisionCore technológia - Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.epson.hu/hu/hu/viewco...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás