0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Fotó/Videó Tartozékok

FEIYU FY-MG V2 MILC 3 tengelyes gimbal

A termék 2017.10.27. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Sokoldalú a professzionális alkotáshoz

Az MG V2 egy 3 tengelyes kézi gimbal kifejezetten tükör nélküli, cserélhető objektíves (mirrorless) fényképezőgépeknek. A rendkívül leegyszerűsített ipari dizájn, és alacsony súly alatt hihetetlen képesség, és a módok és minták világa rejlik, hogy ösztönözze a videós alkotókat.

Három korlátlan tengely

360°-os korlátlan motorok és csúszókarok teszik lehetővé a korlátlan látószögeket

Ösztönös egyszerűség

Az MG V2 örökli a FeiyuTech egyszerűségét a dizájnban. Precízre szabott részekkel és struktúrákkal az MG V2 úgy lett ergonomikusan elkészítve, hogy egyensúlyt tartson a funkcionalitás, és a felhasználó kényelme között. Egy praktikusan készült szépség kényelmes funkcionalitással.

Változatos alkalmazások a határtalan képzelethez

A gimbal csuklóinak innovációjával az MG V2 lehetővé teszi hogy kényelmesen váltson számos tartási mód között, mint amilyen az egykezes, a kétkezes, és a megfordított tartás. A helytől és sebességtől függetlenül az MG V2 segít a mesterműve elkészítésében, bármilyen módon is akarja.

Fejlett elektronikus vezérlési mechanizmus

A négy irányú joystick és a markolaton lévő funkciógomb az összes felhasználói felület, amire szüksége van a vezérléshez. A joystick lehetővé teszi a gimbal szögeinek kézi megváltoztatását, a gomb pedig be- és kikapcsolásra, valamint módváltásra szolgál. Az egyszerű és hatékony felhasználói felülettel számos működési kombináció valósítható meg, és felszabadít a sok gomb közül a megfelelő megtalálása alól. Csak a tárgyára, és az ötletére kell összpontosítania.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.feiyu-tech.com/produc...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás