0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

FEIYU FY-WG (Wearable Gimbal)

82 730 Ft helyett 78 790 Ft

394 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Kicsi de erős

Az FY-WG (Wearable Gimbal) a legnépszerűbb gimbal-unk miniatürizált változata, amely kivételes stabilizációs technológiát nyújt viselhető méretű kialakításban akciókamerákhoz. Könnyű, mégis sok szolgáltatással rendelkezik, képes lenyűgöző, teljesen stabilizált felvételek készítésére.

Agilisnak lett tervezve

Az FY WG a bővíthetőséget szem előtt tartva lett tervezve. Minden gimbal-hoz jár egy GoPro T-fogó ("T-Clamp") adapter. A felhasználók bármilyen kiegészítőhöz csatlakoztathatják a gimbal-t, amelyik támogatja a GoPro 3 villás csatlakozását. A gimbal váza is tartalmaz két 1/4"-20 állványrögzítőt, lehetővé téve a gimbal rögzítését különböző orientációkban minden kiegészítőre, amely 1/4 hüvelykes állványcsatlakozással rendelkezik (pl. sisakok, kerékpárok, szelfibotok, és mások).

Fokozott kompatibilitás

Kompatibilis a GoPro HERO4/3+/3-mal (opcionális rögzítési hellyel a GoPro LCD BacPac számára), és más, hasonló méretű akciókamerákkal.

Energiatakarékos

A gimbal energiakezelése és vezérlése 1 gombbal történik. Készenléti módban a fogyasztása mindössze 10 mikroamper, így az FY WG az egyik legtakarékosabb gimbal.

Kameraorientációészlelő-rendszer

Nem számít, hogyan van rögzítve a kamera (balra igazítva, jobbra igazítva, függőlegesen, vagy megfordítva), az FY WG képes azonosítani a rögzítési pozíciót, és elvégezni a szükséges beállításokat a konfigurációban.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.feiyu-tech.com/

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás