0 0
Termékek /
(Fotó/Videó-) Fotó/Videó Tartozékok

FEIYU IP67 Waterproof Wearable Gimbal for GoPro Hero5/4/Session and Similar Size Cameras

100 685 Ft helyett 95 890 Ft

479 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Kicsi de erős

Az FY-WG2 (Wearable Gimbal 2) a legnépszerűbb gimbal-unk második miniatürizált változata, amely kivételes stabilizációs technológiát nyújt viselhető méretű kialakításban akciókamerákhoz. Könnyű, mégis sok szolgáltatással rendelkezik, képes lenyűgöző, teljesen stabilizált felvételek készítésére.

Agilisnak lett tervezve

Az FY WG2 a bővíthetőséget szem előtt tartva lett tervezve. Minden gimbal-hoz jár egy GoPro T-fogó ("T-Clamp") adapter. A felhasználók bármilyen kiegészítőhöz csatlakoztathatják a gimbal-t, amelyik támogatja a GoProk villás csatlakozását. A gimbal váza is tartalmaz két 1/4"-20 állványrögzítőt, lehetővé téve a gimbal rögzítését különböző orientációkban minden kiegészítőre, amely 1/4 hüvelykes állványcsatlakozással rendelkezik (pl. sisakok, kerékpárok, szelfibotok, és mások).

Energiatakarékos

A gimbal energiakezelése és vezérlése 1 gombbal történik. Készenléti módban a fogyasztása mindössze 10 mikroamper, így az FY WG2 az egyik legtakarékosabb gimbal.

Kameraorientációészlelő-rendszer

Nem számít, hogyan van rögzítve a kamera (balra igazítva, jobbra igazítva, függőlegesen, vagy megfordítva), az FY WG2 képes azonosítani a rögzítési pozíciót, és elvégezni a szükséges beállításokat a konfigurációban.

3 módválasztási lehetőség

Újdonságnak számít a lehetőség hogy 3 fajta stabilizálási mód közül vállogathatunk, legyen az téma lekövetés, Lockolás, manuális beállítás.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://store.feiyu-tech.com/pro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás