0 0
Termékek /
(Barkács, Világítás-) Kerti bútorok

G21 GA-48 üvegház alapszerkezettel - 2.5 x 1.9 m

99 320 Ft helyett 94 590 Ft

473 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A termék csomagolásának mérete meghaladja a normál csomagszállítónál lévő maximálisan kezelhető méretet, így csak speciális szállítással tudjuk kiszállítani, viszont a futárnak történő fizetés így nem lehetséges. Kérjük a rendelést online bankkártyás fizetéssel, PayPal-al, vagy előre utalással rendeljék meg.

A G21 GA-48 2,5x1,9 m méretű üvegház alapszerkezettel használható minden kertben. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, melynek köszönhetően meghosszabbítható a termesztési időszak.

Most új köntösben, kiváló minőségű alumínium profilokból készült vázzal. Ezt 4 mm vastag polikarbonát lapok töltik ki UV filmmel bevonva, melynek köszönhetően a lap nem sárgul és nem reped.

A polikarbonát üvegházak kétszer annyi hőt képesek megtartani, mint a klasszikus (üveg) üvegházak. Ha be van borulva, a polikarbonát üvegház gyorsabban melegszik fel, mint a hagyományos üvegházak.

A G21 GA-48 modell mindkét oldalát megtoldottuk egy keresztrúddal, így sokkal stabilabb és ellenállóbb, pl az erős szélnek.

A nagy ajtón keresztül pedig kényelmes a bejutás. A túlmelegedés elkerülése érdekében az üvegházon tetőablakot helyeztünk el, amelyek lehetővé teszik a megfelelő szellőzést. Szellőztetés közben távozik a felesleges pára és meleg.

Külön megvásárolható egy automatikus tetőablak nyitó, mely önállóan szabályozza a légbeáramlást az aktuális hőmérséklet alapján.

A készlethez a horganyozott alapszerkezet is hozzátartozik.

Paraméterek és specifikációk:
- Az üvegház méretei (szélesség x magasság x mélység): 190 x 201 x 252 cm
- Fal magasság: 134 cm
- Termőterület: 4,78 m2
- Ajtó magassága: 160 cm
- A polikarbonát lemezek vastagsága - 4 mm
- Kiváló hőszigetelő képesség
- Kiváló minőségű alumínium profilok
- Polikarbonát lemezek UV szűrővel
- Horganyzott alapszerkezet

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.27. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.28. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás