0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Hűtés - fűtés

G21 GA-AMZ-MED Fire Classic elektromos kandalló

46 190 Ft helyett 43 990 Ft

220 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Az elegáns G21 Fire Classic elektromos kandalló valódi tűz hatását kelti, így otthona meghatározó részévé válik. Ha Ön is vágyik egy kandallóra, de valamilyen oknál fogva nem valósíthatja meg otthonában, akkor a Fire Classic kandalló az ideális megoldás.

Ez az elektromos kandalló pár másodperc alatt különleges atmoszférát biztosít nappalijában. Egyszerű csatlakoztatni az áramkörbe, távirányító segítségével is működtethető, valamint három különböző beállítás közül választhat, mégpedig reális tűz hatása, melegítés nélkül és melegítéssel.

A G21 Fire Classic elektromos kandalló síküveggel és 750 - 1 500 W közötti fűtési teljesítménnyel rendelkezik és köszönhetően a túlmelegedés elleni biztosítéknak használata rendkívül biztonságos.

Az álma, hogy saját kandallója legyen, most könnyen teljesülhet, időigényes beszerelés nélkül! Az elektromos kandalló nem bocsát ki füstöt, nem kell kémény hozzá, egy gombnyomással bekapcsolható.

A G21 Fire Classic kandalló bármely házba, lakásba, vagy társasházba felszerelhető. A tökéletes fény hatások és a választható intenzitású megvilágításnak köszönhetően gyönyörű kiegészítője lesz otthonának.

Műszaki adatok:
- Súly: 14 kg
- Méretek (magasság x szélesség x mélység): 58 x 88 x 11,5 cm
- Fűtési teljesítmény: 750/1500 W
- Távirányítás
- Síküveg
- Valódi tűz hatását kelti
- Túlmelegedés elleni védelem
- Egyszerű csatlakoztatás az áramkörbe

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás