0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

G21 GA350-6 Paradiso Cube gyümölcsaszaló

A termék 2017.10.20. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A G21 Paradiso Cube gyümölcsaszaló csökkenti az élelmiszerek, mint például a a gyümölcsök, zöldségek, fűszernövények vagy gombák víztartalmát, mellyel meghosszabbodik a tárolás lehetséges időtartama.

A szárítás az egyik legegészségesebb módja a tárolásnak, illetve alternatívája más tárolási, megőrzési módszereknek, mint például a fagyasztás, sózás.

Kiválóan alkalmas egészséges ételek előállítására, mint a banános chips, gyümölcsös tekercs, szárított hús és hasonlók.

A G21 Paradiso Cube gyümölcsaszaló rendelkezik egy digitális hőmérséklet-szabályozóval, kijelzővel az idő ill. a hőmérséklet számára, ki- és bekapcsoló gombbal.

Fel van szerelve hat darab, állítható magasságú lemezzel, egyenként 1 kg terhelhetőséggel, amelyeken könnyen elhelyezhetőek a gyümölcsök és a zöldségek.

A szárításhoz kérjük használjon friss, jó minőségű nyersanyagot. Ha a gyümölcs nem elég érett, nem lesz megfelelő a színe, a túlérett gyümölcs és zöldség pedig túl puha és kásás lesz. Hasonlóképpen javasoljuk, hogy az aszalást kezdje meg a lehető leghamarabb a leszedés után.

A G21 Cube Paradiso garantálja, hogy minden nyersanyag egyenletesen fog száradni. Az élelmiszerek elnyelik a hőt, minek hatására a nedvesség távozik belőlük vízgőz formájában.

Műszaki adatok:
- Állítható magasságú lemezek száma: 6
- Méretek: 343 x 343 x 210 mm
- Digitális időzítő
- Teljesítmény: 350 W
- Hőmérsékleti beállítás: 40-70 °C
- Feszültség: 220-240V

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás