0 0
Termékek /
Törölt termékek

G21 GAH-7330 Texas BBQ gázgrill 3 égőfej TÖRÖLT

A termék 2017.10.10. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

G21 Texas BBQ gázgrill
A grillezés és a grill partyk szervezése az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A klasszikus szénnel való grillezés mellett a gázzal történő grillezés is egyre elterjedtebb, ami talán annak köszönhető, hogy van pár kétségbevonhatatlan előnye a többi típussal szemben. A gázgrill egyszerű használatának köszönhetően az ételek elkészítése gyerekjáték bárki számára. Elég csatlakoztatni a gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra - nem kell küszködni a gyújtással és nincs hosszas várakozás. A grillezés során nem keletkezik hamu, sem parázs és nem kell bajlódni a szénmaradék eltávolításával sem. A kevésbé tapasztaltak számára pedig nagy segítség lehet a teljesítményszabályozó funkció.

A G21 Texas kerti gázgrill rendelkezik az ún. Flame Tamer funkcióval. A Flame Tamer funkció: közvetlenül az égőfejek fölé elhelyezett fémprofil megakadályozza, hogy a zsír a lángok közé csepegjen. Biztosítja továbbá hogy a grillrács ne csak a lángokhoz közeli pontokon, hanem egyenletesen melegedjen fel. A húsokból esetlegesen kicsepegő zsír lefolyik a grill falán és a grill aljában elhelyezett gyűjtőedénybe csepeg.

Működtetését három rozsdamentes acél égőfej biztosítja piezoelektromos gyújtással és gázszabályozással, maximális teljesítmény 3,15 kW.

A grill mobilis (van 2 kereke), továbbá hőmérővel, felhajtható grillfedővel és fa polcokkal rendelkezik mindkét oldalon. A csomag tartalmaz egy nyomáscsökkentőt és egy tömlőt, mellyel csatlakozni lehet a gázpalackhoz.

Műszaki adatok:
- Égőfej: 3x
- Zsanéros fedél: igen
- Hőmérő: igen
- Mozgatható: igen
- Piezoelektromos gyújtás: igen
- Grillezési tér: 53 x 40 cm
- Teljes méret: 127 x 56 x 105 cm
- Összteljesítmény: 9,45 kW / h
- Súly: 26 kg
- Csomag mérete (szállításkor): 77 x 66 x 48 cm
- Ajándék nyomáscsökkentő

Gázgrill egy modern és nagyon praktikus megoldás, melynek köszönhetően bárki megtapasztalhatja a grillezés varázsát.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás