0 0
Termékek /
(Háztartási gép, eszköz-) Konyhai kisgépek

G21 HMB-800W Harmony big gyümölcsaszaló időzítővel

99 320 Ft helyett 94 590 Ft

473 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A G21 Harmony big gümölcsaszaló időzítővel alkalmas gombák, virágok, gyümölcsök és zöldségek, gyógynövények, gyümölcs tekercsek és gabonafélék aszalására. A gyümölcsaszaló segítségével ráadásul pácolt hússzeleteket is száríthat, amely kiváló ínyencség hosszabb utakra vagy akár kempingezéshez.

Az aszalás, az élelmiszer kiszárítása az egyik legrégebbi módszer az élelmiszerek tartósítására. Az aszalás során az élelmiszerek elnyelik a hőt, minek hatására a nedvesség vízgőz formájában távozik belőlük. Nagyon fontos, hogy megfelelő hőmérsékletet válasszon az aszaláshoz, hogy a tápanyagok ne távozzanak az élelmiszerből. Túl magas hőmérsékleten az enzimek távoznak, túl alacsony hőmérsékleten pedig az élelmiszer rothadásnak indulhat.

Más tartosítási megoldással ellentétben, mint például a fagyasztás, sózás vagy befőzés, az aszalás sokkal olcsóbb és egészségesebb.

A G21 Harmony big gyümölcsaszaló garantálja az élelmiszerek gyors és egyenletes aszalását, köszönhetően a horizontális szárító rendszernek és a termosztatnak, amely segítségével beállítható az ideális aszalási hőfok. Továbbá rendelkezik hőszabályozó berendezéssel is, valamint digitális időzítővel és digitális kijelzővel.

Az aszalógép nagy előnye, hogy pontosan tudja mit tartalmaznak a szárított élelmiszerek. Nincs szükség cukor, édesítőszer vagy tartósítószer hozzáadására, amit a boltban vásárolt élelmiszerek általában tartalmaznak. A szárított gyümölcs nagyon finom, tápanyagban gazdag, könnyen tárolható, plusz bármikor fogyasztható még szezonon kívül is.

A G21 Harmony big nagyon kedvelt a vegetáriánusok és a raw konyhát kedvelők körében, mivel megőriz a nyersanyagban minden tápanyagot és enzimet, mely a főzés vagy a sütés során távozik.

Az aszaláshoz mindig kiváló minőségú alapanyagokat használjon, tehát érettet és frisset. Ha a gyümölcs nem elég érett, nem lesz megfelelő a színe, a túlérett gyümölcs és zöldség pedig túl puha és kásás lesz. Így tehát javasoljuk az aszalás megkezdését a lehető leghamarabb a leszedés után.

Műszaki adatok:
- Lemezek száma: 10
- Lemezméret: 34x38 cm
- Teljesítmény: 800 W
- Hőmérséklet szabályzás: 32-68 ° C
- BPA free (nem tartalmaz bisfenolt – egészségre káros anyagot)
- Digitális időzítő
- Digitális kijelző
- Méret: 50x38,5x49cm
- Súly: 8,5 kg

A csomag tartalma:
- Harmony big gyümölcsaszaló
- 10 aszalólap
- 10 aszalóbetét hálóval

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.30. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.12.01. péntek.

Hozzászólások

Új hozzászólás