0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodatechnika

GIGASET DX800A

A termék 2017.10.29. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A csúcstechnológiájú hibrid asztali telefonkészülék VOIP és ISDN vagy vezetékes hívásokhoz.

A Gigaset DX800A „mindent egyben” asztali többvonalas telefonkészülék kisvállalkozások és otthoni irodák számára. Kényelmes, modern kialakításával, nagyméretű, 3.5'' TFT színes kijelzőjével és egyéb jellemzőivel ez a vezetékes telefonkészülék valódi vezetői eleganciát kölcsönöz bármely íróasztalnak. A hibrid kivitelezés azt jelenti, hogy a Gigaset DX800A „mindent egyben” valóban rugalmas, és ISDN-nel, illetve vezetékes vonallal is IP-hez konfigurálható. Miután a készülék több vonalat kezel, egyidejűleg 4 párhuzamos hívás kiszolgálására alkalmas, és több – akár 6 – kézibeszélővel is bővíthető. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv segítségével a kapcsolatok könnyen kezelhetőek. A telefon szinkronizálható a PC-vel, így Outlook-ban tárolt kapcsolataihoz is hozzáférhet, és az automatikus keresési funkcióval minden részletet könnyen megtalálhat. A Gigaset DX800A „mindent egyben” kategóriája csúcsmodellje a vezeték nélküli vagy vezetékes kihangosított beszélgetések tekintetében is. A kiváló hangminőséget minden beszélgetés esetében a forradalmi High Definition hangminőség garantálja. Energiatakarékos jellemzőinek széles körével a készülék a környezetet is óvja. A három integrált üzenetrögzítővel összesen 55 percnyi üzenet rögzíthető és tárolható, így a Gigaset DX800A „mindent egyben” tökéletes megoldás a kisvállalkozások számára.

Praktikus üzleti célú funkcióival, VoIP, ISDN és vezetékes lehetőségeivel, valamint nagyméretű színes kijelzőjével a Gigaset DX800A „mindent egyben” ideális választás az otthoni irodák és a kisvállalkozások számára. Ez a többvonalas készülék akár négy személy szakmai igényeit is képes kiszolgálni.

A jövő hívása
Mivel a Gigaset DX800A egy hibrid telefonkészülék, tökéletesen rugalmas, az új generációs megoldásokra felkészített eszköz, amely előremutató befektetés. A készülék beállításakor a felhasználó választhat a VoIP és a hagyományos vezetékes vonal, illetve a VoIP és az ISDN között, attól függően, hogy az otthoni irodának vagy a kisvállalkozásnak mik a konkrét szükségletei. Az igények esetleges jövőbeni változásaival pedig a Gigaset DX800A „mindent egyben” tetszés szerint átállítható. A készülék többvonalas megvalósítása azt jelenti, hogy egyidejűleg 4 párhuzamos hívást képes kiszolgálni, ideális megoldás tehát az elfoglalt üzleti környezetek számára, és a szükségletek bővülésével párhuzamosan a Gigaset DX800A készülék is akár 6 kézibeszélővel bővíthető.

Professzionális SOHO megoldás
A Gigaset DX800A „mindent egyben” professzionálisan kezeli a felhasználó által tárolt kapcsolatokat. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv mellett a telefon lehetőséget biztosít az Outlook-ban tárolt kapcsolatokhoz történő hozzáférésre is. Amikor a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában valaki más vállalkozások adataira kíváncsi, a Gigaset DX800A segítségével hozzáférhet az online internetes adatbázisokhoz és kereshet az Arany Oldalakban. Az automatikus keresési funkcióval4 még könnyebb a szükséges adatok keresése. A hibrid készülék online előnyei azonban ezzel még nem érnek véget, a nagyméretű színes képernyőre hasznos Gigaset információs szolgáltatások hívhatók le – RSS hírfolyamok, időjárási előrejelzések, és egyéb szolgáltatások. Értesítést kaphat beérkező elektronikus leveleiről, a feladó adatainak, a levél tárgyának, valamint a küldés idejének feltüntetésével. A Link2Mobile Bluetooth® technológia segítségével pedig szükség esetéb kimenő és bejövő mobilhívásait is bonyolíthatja a Gigaset DX800A „mindent egyben” használatával.

Vegye az üzenetet
A Gigaset DX800A három különálló üzenetrögzítő berendezésével rögzíthető összesen 55 percnyi üzenet azt jelenti, hogy partnereit még hosszú üzenetek esetén sem fogják korlátozni a technológiai és kapacitásbeli korlátok. Ez a nélkülözhetetlen többvonalas készülék mindent elkövet annak érdekében, hogy felhasználóját értesítse egy-egy új üzenet beérkezéséről, a nagyméretű TFT kijelzőn történő jelzéstől egészen az SMS küldéséig. A készüléket a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában használók kényelmének fokozása érdekében pedig a Gigaset DX800A üzenetrögzítőivel a beszélgetések is rögzíthetők.

Környezetbarát hatékonyság
A Gigaset DX800A „mindent egyben” energiatakarékos áramforrással rendelkezik, vagyis kevesebb villamos energiát fogyaszt, ezzel pénzt takarít meg, valamint óvja a környezetet. További energia-megtakarítás érhető el az idővezérelt éjszakai üzemmód kapcsolóval, amely kikapcsolja a kijelzőt, amikor a készülék nincs használatban. Amikor a bázisegységhez nem kapcsolódik regisztrált kézibeszélő, a DECT energia teljes egészében kikapcsol. Kézibeszélők kapcsolódása esetén az átviteli energia dinamikusan változik a kézibeszélő és a bázisegység egymástól való távolságának függvényében. Ezen kívül az átviteli energia 80%-kal csökkenthető 80% az ECO üzemmód választásával, míg a sugárzásmentes ECO Plus üzemmód a kézibeszélő készenléti állapotában teljes egészében kikapcsolja az átviteli energiát. A professzionális energiatakarékosságban a Gigaset DX800A „mindent egyben” az élen jár.

Intelligens tervezésével, HD hangminőségével és rugalmas konfigurálhatóságával – VoIP ISDN-nel vagy vezetékes vonallal – s Gigaset DX800A „mindent egyben” telefonkészülék valódi befektetés a jövőbe, és a lehető legokosabb megoldás otthoni irodája vagy kisvállalkozás számára.

Specifikáció

További információk

http://www.gigaset.com/hu_HU/sho...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás