0 0
Termékek /
(Sport, szabadidő, utazás-) Sporteszközök

GOCLEVER City Board SUV fekete

105 410 Ft helyett 100 390 Ft

502 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Hogyan működik? Könnyen

Az eszköz önkiegyensúlyozó giroszkópérzékelőt használ. A működtetés módja az intuitív testegyensúlyozáson alapul, bármilyen erőfeszítés, vagy sokáig tartó előkészítés nélkül – ahogy rááll, már el is indulhat. A felhasználó előre- és hátradőléssel, valamint lábmunkával irányíthatja a járművet – gyorsíthat, lassíthat, fékezhet, elfordulhat, stb.. Lehetséges továbbá a teljes megfordulás álló helyzetben. A teljesen feltöltött akkumulátorral megtehető távolság elérheti a 20 km-t. A maximális állásszög 30°.

Szórakoztató és biztonságos

Ez az intelligens mobiltermék szórakozást visz a mindennapi életébe, és az utazásaiba. A "deszka" nagy, és minden helyzetben működik a 8"-es (20 cm-es) erős vontatású kerekeknek köszönhetően. Ezek minimalizálják a billenést, és biztosítják a stabilitást. Ez a konstrukció garantálja a biztonságot, és biztosítja a dinamikus és folyamatos mozgást. A színes LED lámpák világítanak, amikor az eszköz mozog. A off-road dizájn tartós használatot biztosít.

Amikor döntést hoz az eszköz vásárlásáról, célszerű kiválasztani a szükséges kerékméretet. A másik City Board modell kisebb, 6,5"-es (16,5 cm-es) kerekekkel van felszerelve, amelyeknek köszönhetően kompaktabb megjelenésű. A City Board SX8 modell a 8"-es kerekeivel biztosítja a még inkább megerőltetés nélküli vezetési élményt a különböző útviszonyokra alkalmazva. Egy belső gumi alkalmazása lehetővé teszi a kerék keménységének beállítását az igényeinek megfelelően. Az enyhén felfújt gumik elnyelik a kemény terepen szerzett ütéseket, így a City Board SX8 használata nagyon kényelmes. Más szempontból a teljesen felfújt gumik lehetővé teszik a maximális sebesség elérését. A méretük is fontos - minél nagyobbak, annál könnyebb velük a mozgás egyenetlen talajon, mint amilyen a fű, a homok, vagy akár az erdei utak.

Környezetbarát termék

A City Board SX8 környezetbarát termék, amely nem szennyezi semmivel a környezetet. Könnyen szállítható buszon, villamoson, vagy metrón a mellékelt kézitáskában.

Érdekes dizájn

Az eszköz klasszikus feketében és fehérben érhető el. A csúszásmentes felület biztonságos, és fokozza a használat kényelmét. A jellegzetes dizájn felkelti a figyelmet, és vonzza a tekinteteket.

A használat élvezete

A City Board SX8 az utazás gyors, és nagyon kényelmesen módja, amely egyben szórakoztató, és javítja az egyensúlyérzéket. Könnyen megbirkózik különböző terepviszonyokkal, és nagyon szórakoztató rajta utazni. Az egyszerű működtetés, a nagy akkumulátorkapacitás, és a kivételes mobilitás garantálják a rendkívül szórakoztató utazást. Különleges hang- és fényjelzés értesít az alacsony akkumulátorszintről. A teljes feltöltési ciklus nem több, mint két óra.

Kivételes ajándékötlet

Ez a modern termék kiállja a próbát mint ajándék mind fiataloknak, mind lélekben fiataloknak. 5 perc elég, hogy valaki megbarátkozzon az eszközzel, és még 20, hogy a vezérlés mesterévé váljon.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.goclever.com/bg/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.24. péntek,

házhozszállításnál 2017.11.27. hétfő.

Hozzászólások

Új hozzászólás