0 0
Termékek /
(Mobil, tablet, fotó, óra-) Drón

GOCLEVER Drone HD FPV

24 560 Ft helyett 23 390 Ft

117 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Szórakozás a legmagasabb minőségben

Az első drón a GoClever kínálatában HD kamerával és élőközvetítéssel.

Gyors, könnyű, és dinamikus

A drónokkal való kaland elkezdésének legjobb módja egy alacsony súlyú és dinamikus gép működtetése, amelyet könnyű irányítani. A Drone HD FPV modell képes nem kevesebb mint 30 km/h-val mozogni, és egy 730 mAh-s kiegészítő akkumulátorral akár 30 percig repülni akár 100 m-re. A beépített LCD-kijelzős távirányító lehetővé teszi a repülési paraméterek állandó figyelését, és mind a négy motor valós idejű kalibrálását.

Tökéletes méret

nem túl nagy, nem túl kicsi

A méret számít, különösen az aerodinamikában. Ez a helyzet a GoClever drónokkal is. A Drone HD FPV modell kifejezetten úgy lett tervezve, hogy kombinálja a legfontosabb karakterisztikákat: a kis méretet, és a stabilitást. A 36 x 36 cm-es méret lehetővé teszi a repülést fák lombjai között, és keskeny folyosókon is, egy időben szokatlan precizitású irányítást és repülési stabilitást nyújtva, amelyek csak nagy struktúrákban találhatók meg.

Stabilizálja a repülést, a képességekhez igazítva

Az eszköz fel van szerelve egy 6 tengelyes giroszkóppal, amely garantálja a repülési stabilitást még kisebb széllökések mellett is. Ennek az eszköznek köszönhetően a drón felhasználói versenyezhetnek repülési akrobatikában és repülési precizitásban. A precíziós repülésekért a gyártó 4 csatornás kalibrációt nyújt, amely lehetővé teszi minden egyes motor finomhangolását, hogy bármilyen körülmények között a drón úgy viselkedjen, ahogy a pilótája elvárja.

A repülési képességek továbbfejlesztése

A drón nem kevesebb, mint négy vezérlésérzékenységi móddal rendelkezik (40%, 60%, 80%, és 100%), amelyek lehetővé teszik a repülési paraméterek beállítását a szél erejéhez, és a pilóta ügyességéhez viszonyítva. A 40%-os mód a repülni tanuláshoz, kezdőknek ajánlott a drónnal való kalandok elkezdésétől az első néhány napon. A tapasztalt pilóták is ezt használják, hogy megmutassák ügyességüket precíz repülésnél. A növekvő tapasztalatokkal együtt ajánlott a repülési érzékenység növelése 40%-ról 80%-ra. A repülés sebessége növekszik, a drón még agilisebb lesz. A megnövelt érzékenységű módok széllökések esetén is ajánlott, így könnyebb a drón irányítása. Az utolsó, 100%-os módra kapcsoláskor a drón nagyon nagy agilitást ér el, és használható amatőr versenyzéshez, és a korábban megszerzett képességek bemutatásához.

Kivételes funkciók és alkalmazásaik

360 fokos átfordulás
A repülésvezérlő (robotpilóta), amellyel minden drón rendelkezik, képes 360 fokos akrobatikára. A távirányítón lévő megfelelő gomb lenyomása, és az irány kiválasztása után a drón végrehajt egy látványos átfordulást a saját tengelye körül, amely biztosan felkelti a közeli emberek figyelmét.

Intuitív irányítás
Az egyszerűsített orientációs mód aktiválása lehetővé teszi a drón zavartalan irányítását a helyzetétől függetlenül. Ez azt jelenti, hogy a drón, amely a joystick-kal balra vagy jobbra van irányítva, a megfelelő irányba fog repülni. Ebben a módban a drón navigációja rendkívül könnyű. Ez a funkcionalitás lehetővé teszi egy "fánk készítését" egy irányba repülve, probléma nélkül.

Automatikus visszatérés a kezdőpontra
A "visszatérés a kezdőpontra" gomb a drón feletti irányítás elvesztésekor is hasznos. Annak ellenére, hogy az eszköz nincs felszerelve helymeghatározó rendszerrel (GPS, GLONASS), a robotpilóta megkísérli meghatározni a helyet, ahonnan a pilóta elkezdte a repülést.

Élőkép (FPV) és távirányítás
Egy mobil eszközön a dedikált GoClever alkalmazással távolról követheti a drón élőképét a Wi-Fi FPV modulnak köszönhetően. A magas felbontású kamera és az FPV modul valós idejű képet és hangot küld a mobil eszköz felé, így azok azonnal elérhetők anélkül, hogy a memóriakártyán lévő fájlokat kellene szinkronizálni a számítógéppel. Hasznos megoldás továbbá a távirányító markolata, amely lehetővé teszi egy akár 5,5 hüvelykes mobiltelefon rögzítését. A Drone HD FPV, és egy mobilapplikáció kombinálásának köszönhetően lehetővé válik a drón irányítása egy mobiltelefonnal, vagy egy tablettel.

Kiegészítők és biztonság

A drón fel van szerelve propellervédőkkel (ezek függetlenül telepíthetők), amelyek meghosszabbítják a propellerek élettartamát, megvédve azokat a töréstől. További hasznos kiegészítő 4 tartalék propeller. Ezt a megoldást értékelni fogják azok a felhasználók, akik be nem tervezett ütközést tapasztalnak pl. fákkal az első repüléseik során. A tartalék propellerek a tapasztalt pilóták számára is tökéletes kiegészítők, akik drónversenyeken vesznek részt, ahol prioritás a dinamika és a repülési sebesség, kiegészítő védőelemek nélkül.

Esti repülés

12 LED fény

A Drone HD FPV 12 LED fénnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az eszköz megfelelő irányítását, és gyors megtalálását. Különleges alkalmazási területük az ég felé repülés gyenge fényviszonyok között (tökéletes megoldás ősszel és télen). Jó fényviszonyok mellett a repülési idő meghosszabbítása érdekében kikapcsolhatja a fényeket az e célra szolgáló gombbal a távirányítón.

A mellékelt tartozékok széles választéka

A készlet tartalmaz egy készlet tartalék propellert, propellervédőket és eszközöket a cseréjükhöz, kiegészítő akkumulátorokat, valamint egy USB kábelt, praktikus okostelefon-tartót (3" - 5,5" / 4,3cm -7,6 cm) és egy HD Wi-Fi kamerát.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.goclever.com/hu/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.23. csütörtök,

házhozszállításnál 2017.11.24. péntek.

Ajánlott termékek

3 558 Ft helyett 2 846 Ft

4 820 Ft helyett 4 590 Ft

3 441 Ft helyett 2 753 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás