0 0
Termékek /
(MOBILTELEFON-) Android

GOCLEVER Quantum 2 500 Rugged

52 910 Ft helyett 50 390 Ft

252 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Merj más lenni

Elérhető magas osztályú 4G LTE okostelefon, amelyet nehéz külső körülmények közötti működésre terveztek. Nem számít, hogy nedves, hideg, poros, vagy mocskos környezetben fogja használni, semmi sem befolyásolja a hatékonyságát.

Minden négyzetcentiméteren kiváló színek

Az okostelefon nagy, 5 hüvelykes multi-touch kijelzővel rendelkezik. Az IPS technológia biztosítja a tökéletes színmegjelenítést és a széles betekintési szögeket. A kijelzőt egy 2,8 mm vastag védőüveg, valamint védőfólia védi. Egy további tartalék védőfólia is megtalálható a csomagban.

Ellenáll a környezeti hatásoknak

Nedves vagy poros környezetben használná az eszközt? Nem probléma! Ha kemény időjárási körülmények között kell használnia a telefonját munka közben vagy utazás alatt, a Quantum 2 500 Rugged-del semmi miatt nem kell aggódnia. Az okostelefon erős, IP56 minősítésű védőtokkal van ellátva, amelynek köszönhetően ellenáll a nedvességnek, az esőnek, a folyadékoknak, a pornak, és a piszoknak. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen körülmények között működni fog. A kijelző nedves ujjal is működtethető.

Érintsen és küldjön

A Hot Knot funkció vezeték nélküli adattovábbítás képernyőn keresztül. Mindössze annyi a teendője, hogy a Quantum 2 500 Rugged kijelzőjét ráfordítsa egy másik mobileszköz kijelzőjére, amely támogatja ezt a funkciót. Lehetővé teszi fotók, zene, és filmek küldését vezeték nélkül.

Erős processzor
gyors LTE

A négy magos, 64 bites, MediaTek MT6735P processzor, mint a Quantum 2 500 Rugged szíve, elérhetőbbé teszi a magasabb szintű technológiát, amely a 4G LTE-vel és a Mali-T720 GPU-val biztosítják a magas sebességű globális adatcserét. A gyors 4G LTE adatátvitel jelentősen fokozza a kényelmet, biztosítva a sokkal gyorsabb adatátvitelt. A felhasználók nagy mértékben értékelni fogják a magas sebességű mobilkommunikáció előnyeit, függetlenül attól, hogy hol vannak. Rendelkezik magas minőségű kamerával, valamint 720p felbontású kijelzővel, és képes 1080p Full HD videók rögzítésére és lejátszására is. Az okostelefon nagyobb teljesítményt nyújt, és csökkenti az energiafogyasztást.

Kivételes funkcionalitás
2/16 GB

A vadonatúj Quantum 2 500 Rugged a teljes GoClever termékkínálat egyik legkiemelkedőbb tagja. Olyan hatékony alkatrészekkel és funkciókkal rendelkezik, amelyet a felhasználók elvárnak egy mobileszköztől. Nem kevesebb mint 2 GB RAM memória nyújt rendkívüli erőt és hatékonyságot a leginkább erőforrás-igényes játékokban és alkalmazásokban. A telefonja nem fogy ki a szuszból működés közben, és azonnal, simán reagál. A 16 GB belső memória hatalmas tárhelyet nyújt dokumentumok, képek, zenék, vagy videók számára. A memória könnyen bővíthető (mint minden GoClever okostelefon esetén) egy microSD kártyával, amely akár 32 GB méretű lehet.

Trendi rendszer
Android 5.1 Lollipop

A legújabb, édes megjelenésű Android határozottan egy hatalmas előrelépés a rendszer korábbi változataihoz képest, amely számos újdonsággal jelentkezik, többek közt az általános megjelenés, és az akkumulátor-üzemidő terén. Az Android 5.1 gyors, hatékony, és egyszerűen és intuitívan használható. Mind munkához, mind játékhoz tökéletesen alkalmas. Ez teszi az eszközt ideálisan illeszkedővé a felhasználói igényekhez.

Hatékony 5000 mAh-s akkumulátor
Powerbank más eszközök számára

Az akkumulátor az egyik legnagyobb probléma az okostelefonok felhasználói számára. A Quantum 2 500 Rugged fel van szerelve egy 5000 mAh kapacitású akkumulátorral, amely több órányi munkát fog biztosítani még az eszköz aktív használata esetén is. Teljesen új funkció power bankként más mobileszközök feltöltése. Az okostelefon-használók megoszthatják az akkumulátorukat, és egy USB-kábellel feltölthetnek más mobiltelefonokat. Ez a funkció nem csak érdekes, de vészhelyzet esetén nagyon hasznos is.

Rögzítse emlékeit

A hátsó 13, és az elülső 5 megapixeles kamerával a Quantum 2 500 Rugged rendkívüli képeket képes készíteni. Most minden úttörő pillanatot megörökíthet, és remek stílusban bemutathat.

Eredeti dizájn

Az okostelefont érdekes megjelenés, és erős fekete ház jellemzi. A szilárd szerkezete ellenére a Quantum 2 500 Rugged nem nehéz, és nem is túl vastag.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 0,0%

További információk

http://www.goclever.com/hu/produ...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Ajánlott termékek

2 720 Ft helyett 2 590 Ft

2 405 Ft helyett 2 290 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás