0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Drón

GOPRO Karma

335 780 Ft helyett 319 790 Ft

1599 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

GoPro Karma HERO5 Black tartóval.

Ultra kompakt

A Karma önnel tart. Saját könnyű, kompakt táskájába hajtogatható, amelyet kényelmes viselni bármilyen tevékenység közben.

Könnyen repülhető

Még sosem repült drónnal eddig? Az új pilóták magabiztosan repülhetnek, míg a gyakorlott profik élvezni fogják a Karma teljesítményét.

Vigye el egy útra a barátait

A GoPro Passenger alkalmazás lehetővé teszi, hogy a barátai lássák a repülését, és vezéreljék a GoPro-ját, amíg repül.

Karma drón

Kompakt, ultra-hordozható dizájn

Karma stabilizátor

Rögzítsen lélegzetelállító, rázkódásmentes felvételeket a levegőből. A Karma eltávolítható stabilizátora egy professzionális produkció sima látványát nyújtja.

Eltávolítható karok

Minden eltávolítható karhoz jár olyan eszköz, amivel elvégezheti a feladatot.

Ultra-hordozható dizájn

A Karma saját könnyű, kompakt táskájába hajtogatható, amelyet kényelmes viselni bármilyen tevékenység közben. Csomagolja össze, vigye el, és amikor készen áll a repülésre, állítsa össze, tegye fel a propellereket, és már mehet is.

Biztonságos és könnyű repülés

A beépített repüléstől védett ("no-fly") zónák megakadályozzák, hogy tiltott területekre repüljön. Ha vissza kell hoznia a Karmáját, csak nyomja meg a Land (leszállás) gombot, és a drón automatikusan visszatér önhöz

Lássa a nagy képet

A Karma elöl rögzített kameradizájnja biztosítja, hogy a propellerek, a karok, és a futómű a felvételeken nem lesz rajta.

Az élet, ahogy ön látja

A GoPro-ját beállíthatja, hogy egyenes, természetes horizonttal rögzítse a videókat és készítsen fotókat

Csendes repülés

A Karma propellerei a legtöbb propellernél több emelőerőt generálnak. Ez lehetővé teszi, hogy a drón hatékonyabban repüljön, és sokkal csendesebben, mint hagyományos propellerekkel.

Cserélhető futómű

Cserélje ki a sérült futóművet mindössze néhány perc alatt (külön megvásárolható)

Karma markolat

Ultrasima videó - kézben tartható és viselhető

Ultra-sima földi felvétel

Távolítsa el a stabilizátort a drónról, és helyezze rá a markolatra, hogy olyan felvételeket készítsen kézből, vagy testre rögzítve, amilyeneket csak egy GoPro-val lehet - most professzionális minőségű stabilizátorral.

Beépített kameravezérlők

Kényelmesen be- és kikapcsolhatja, módot válthat, elindíthatja és megállíthatja a felvételt, vagy HiLight címkéket adhat hozzá egyenesen a markolatról.

Kézi stabilizáció

Fusson, ugorjon, másszon, stb.. Rögzítsen olyan sima felvételeket, hogy a szokásos anyagai rendkívüliek lesznek.

Testre szerelhető

Használja a Karma markolatot kedvenc GoPro testre szerelhető tartójával, köztük a Karma táska beépített tartójával, és a Seeker sporttáskával.

Karma távirányító

Könnyen használható, játékstílusú repülés- és kameravezérlő

Játékstílusú dizájn

A Karma távirányító egyszerű és okos. Még ha korábban nem is repült, könnyedén irányíthatja a Karma drónt, és GoPro-ját egyszerre.

Érintőkijelző

A Karma távirányító érintőkijelzője a fokozott lkültéri láthatósághoz lett tervezve. Valós idejű, ultrafényes, pilótanézetű látványt (FPV) nyújt arról, amit a Karma lát repülés közben.

Okos vezérlők

Az először repülők azonnal a levegőben lehetnek az egy gombos felszállással és leszállással. A tapasztalt pilóták használhatják az okos vezérlőket, amíg a tökéletes kép elkészítésével vannak elfoglalva.

Repülés előtti tréning

A Karma beépített ismertetője és szimulátora megtanítja önnek a drón beállítását, a vezérlők használatát, a kamera irányítását, és a biztonságos repülést még az első alkalom előtt.

Karma táska

Út közbeni tárolás, plusz beépített tartó a vállpánton a Karma markolatnak

Tartós burkolat

A félig merev burkolat segít abban, hogy a táska könnyű maradjon, ugyanakkor védjen az esőtől, a hótól, és az ütésektől.

Ultrakompakt dizájn

Viselje mint egy hátitáskát, vagy helyezze be a fedélzeti poggyásztartóba. A táska megkönnyíti, hogy bárhova magával vihesse a Karmát.

Beépített tartó

Rögzítse a Karma markolatot a vállpánton lévő tartóba a lenyűgöző, stabilizált, saját nézőpontú felvételhez. A tartó elérhető helyen, és akcióra készen tartja a markolatot.

Öntött beltér

A Karma táska egyedileg formázott beltérrel rendelkezik, ami biztonságosan rögzíti és védi a Karma drónt, és minden alkatrészét.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://shop.gopro.com/EMEA/karm...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.22. szerda,

házhozszállításnál 2017.11.23. csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás