0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

GRAEF CM 702 kávédaráló fekete

A termék 2017.09.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Frissen örölt kávé közvetlenül a kávékar szűrőjébe! A GRAEF CM702-es daráló 128 wattos rozsdamentes acélból készült motorral rendelkezik és kiváló az aromamegőrző képessége. Így mindig friss és következetes ízeket fog kapni.

Precízen állítható darálási finomság
A GRAEF CM702-es kávédaráló szilárd fekete műanyag házzal, valamint modern, rozsdamentes kúpos késes őrlési technológiával rendelkezik. A megfelelő kávédaráló kúpos őrlőfelületével egyenletes és pontosan beállítható szemcseméretre darálja a kávébabot. A túl nagy szemekből az eszpresszógépek nem képesek igazi kávét főzni, a túl finomra őrölt kávészemek pedig keserű ízt fognak adni a kávénak. Ezért fontos a kúpos késes őrlési technológia, máskülönben a kávészemek inkább csak roncsolódnak a darálóban. A CM702-es darálóban az őrlési finomság fokozatonként állítható be attól függően, hogy éppen milyen típusú kávét szeretne fogyasztani, 0-24 fokozat között. A fokozatbeállítás egyszerűen használható, a fokozatok könnyen leolvashatóak, és (főként az újrakalibrálást követően) a fokozatok között váltva pillanatok alatt lehet igény esetén akár durva, akár finom szemcsefinomságú kávét elkészíteni, így bármilyen igénynek megfelel. Ha eszpresszó kávét szeretne, lehetősége van egy nagyon finom, liszt-szerű finomságot létrehozni, de durvább szemcséket is darálhat filteres kávéhoz vagy francia eszpresszóhoz.

Kalibrálja újra!
Nem elég finom Önnek a darálási finomság és még finomabbra őrölt kávét szeretne? A GRAEF CM702-essel erre lehetősége adódik, hiszen a készüléket egyszerűen újra lehet kalibrálni, melynek köszönhetően alátétenként 7 egységnyit finomodik az őrlési képesség. Ha az újrakalibráláshoz segítséget szeretne, akkor olvassa el a következő úmutatót és kövess a lépéseket: GRAEF újrakalibrálási útmutató.

CM702-es tartozékai
A daráló 250 grammos kávébab tartálya és 100 grammos zacctartálya is porvédővel rendelkezik. Két kávékartartójának átérője 60 mm és 70 mm. A könnyed tisztításhoz egy kis tisztítókefe tartozik hozzá. Alaplapja könnyedén, egy mozdulattal kivehető, így annak tisztítása is teljesen egyszerű folyamat.

Egyéb jellemzők:
- Szín: Fekete
- Méretek: 154 × 260 × 375 mm
- A készülék súlya: 1.835 kg
- Doboz tartalma: Kávédaráló, kávébab tartály, őrlemény tartó doboz, 60 és 70 mm-es főzőkar tartók, kiömlőcső, tisztító kefe, levehető tálca
- Anyaghasználat: Kemény műanyag borítás, rozsdamentes acél őrlőfogak, fém belső szerkezet
- Teljesítmény: 128 W
- Őrlési fokozatok száma: 24
- Őrlési technológia: Kúpos késes
- Betölthető kávébabmennyiség: 250 g
- Levehető tartály

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://household.graef.de/produk...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás