0 0
Termékek /
(Háztartási gép, eszköz-) Konyhai kisgépek

GRAEF MASTER M 20 szeletelő ezüst

A termék 2017.09.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A masszív acélból készült, nagy teljesítményű penge a nagy nyomatékú, halk indukciós (asszinkron) motorral kombinálva lehetővé teszi a professzionális működést.

Energiatakarékos
A Németországban készülő kiváló ár-érték arányú Master 20 szeletelőt karbantartást nem igénylő, energiatakarékos, 170 wattos indukciós motor hajtja, melynek működése olyan halk, akár a suttogás. A motor mindig alkalmazkodik a felvágandó étel keménységéhez.

Precíz szeletvastagság
A szeletek vastagsága 0-20 mm között precízen beállítható a fokozatmentesen működő tekerőgomb segítségével. Ön dönti el, hogy milyen vékony vagy éppen vastag szeleteket szeretne.

Kétféle működési mód
A Master 20 szeletelő használható manuális és folyamatos működési módban is.

- Folyamatos: a hordozókocsi oldalán található kis kapcsoló elforgatásával lehet aktivizálni a folyamatos működésmódot, tehát nem szükséges folyamatosan ott tartani a kezét a használat alatt. Ezzel a módszer a nagy mennyiségek szeletelése esetén lehet kedvező.
- Manuális: a manuális működésmódhoz is elegendő csupán az egyik kezét használnia. A szeletelés során egyébként is fogja a hordozókocsit és tolja a szeleteléshez. Ott, a hordozókocsi hátulján helyezkedik el egy hosszú gomb, melyet könnyedén el tud érni hüvelykujjával, bárhová is teszi azt.

Anyaga
A Master 20 szeletelőt fém ház borítja, a szeletelőben található kés rendkívül éles, homorúra élezett, így ideális a hajszálvékony szeletelélsre. A szeletelő acélpengéjének átmérője 170 mm. A gép alatti, a munkafelülettel érintkező téglalap alakú talp üvegből készült, mely nemcsak egy még biztosabb, stabil kiállást ad a gépnek, hanem esztétikailag is kitűnő élményt nyújt.

Tisztítás
A szeletelőgépek körkését általában, főként higiéniai szempontok miatt érdemes minden használat után tisztítani. Éppen ezért fontos, hogy a körkés könnyen eltávolítható legyen, hogy ne csak a tisztítás, hanem a zsírozása is könnyen elvégezhető legyen. A Master 20-as szeletelő rozsdamentes acél körkése könnyedén eltávolítható, csupán egy érmére van szükség hozzá.

Tartozékok
A szeletelő tartozéka a 220 mm-es, részben fém burkolatú hordozókocsi, melynek segítségével a szeletelni kívánt élelmiszer könnyen és kényelmesen mozgatható. A Master szeletelő részét alkotja még az alumínium tolósín és ütközőfal is, melyek a hordozókocsi mozgását segítik elő. Fém tálca tartozik hozzá, mely pontosan beilleszkedik a szeletelőgép alá, az üvegtalpra, így a ráhulló étel egy mozdulattal kivehető. Emellett egy élező is van a csomagban.
Fogazott kés vásárolható hozzá.

GRAEF Master M20 - sima penge

- Sokoldalú szeletelőgép a kifinomult konyhába
- Nagy teljesítményű, mégis olyan halk motor, akár a suttogás
- Kapcsoló a hordozókocsin a gyors műveletekért és a folyamatos működésmódért
- Sima tömör acél penge homorú élezéssel, mely ideális a borotvaéles vékony szeleteléshez
- Tökéletes sonka (serrano vagy pármai) vagy carpaccio
- Gyerekzár

Egyéb jellemzők:
- Szín: Ezüst
- A készülék súlya: 8.5 kg
- Teljesítmény: 170 W
- Termékcsalád: GRAEF Master szeletelők
- Fokozatmentesen állítható szeletvastagság: 0-20 mm
- Működésmód: Folyamatos , Manuális
- Dönthető: Nem
- Automatikus kikapcsolás: Nincs
- Motor: Karbantartást nem igénylő, rendkívül csendes, 170 wattos, energiatakarékos indukciós motor
- Gyermekzár: Van
- Befogható étel szélessége és magassága: 220 x 140 mm

Doboz tartalma:
Szeletelőgép, árutámasztó, műanyag tálca, 1 db kés
Anyaghasználat: Teljesen fémből készült ház, acél hordozókocsi, acél késtakaró lemez, rozsdamentes edzett acélkés, üvegtalpra szerelve.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://haushalt.graef.de/produkt...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás