0 0
Termékek /
(HÁZTARTÁSI ESZKÖZ-) Konyhai kisgépek

GRAEF WA 80 Gofrisütő ezüst

A termék 2017.09.19. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A GRAEF kínálatában két kiváló minőségű gofri sütő található, melyek mindössze a megjelenésükben különböznek: míg WA 85 burkolata matt, addig a WA 80 felülete fényes.

A fényes burkoatú GRAEF WA 80-as gofrisütővel rendkívül egyszerű elkészíteni a gofrit és egy szempillantás alatt el is fogy!

A gofri mindig is kedvelt nyalánkság volt fiatalok és idősek körében is. Bármilyen alkalomra ideális: a délutáni kávézáshoz a barátokkal, vagy akár a gyerekek születésnapi partijára is. Ezért fejlesztette ki a GRAEF a WA 80-as gofrisütőt - Ön is megtapasztalhatja a tökéletes gofri élvezetét.

Nem számít, milyen ízű gofrit szeretne, a WA 80 gofrisütővel elképesztően könnyen készítheti el szív alakú és egyedülálló GRAEF szerkezetű gofriját (Ø kb. 20 cm).

Könnyű tisztítás, tapadásgátló bevonat
A gofrisütő megemelt szélei bent tartják a készülékben a zsírt. Emellett a tapadásgátló bevonat és a rozsdamentes acél kialakítás is hozzájárul ahhoz, hogy rendkívül egyszerűen lehessen tisztítani a górfisütőt.

Az egészséges gofri receptje
Az egészséges és zsírszegény gofriért a gofrisütő tapadásmentes bevonatú. Ennek köszönhetően nem kell minden használat előtt bekenni a gofrisütőt olajjal, hiszen enélkül sem tapad rá a tészta a készülékre.

A klasszikus időtlen dizájn a legújabb technológiákkal és magas minőségű anyagokkal (rozsdamentes acél) kombinálva. Ha sütésről van szó, a GRAEF WA 80 górfisütő nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a konyhában.

A GRAEF kínálatában két kiváló minőségű gofri sütő található, melyek mindössze a megjelenésükben különböznek: míg WA 85 burkolata fényes, addig a WA 80 felülete matt.

Egyéb jellemzők:
- Szín: Matt ezüst
- Méretek: 270 × 205 × 84 mm
- A készülék súlya: 2.6 kg
- Doboz tartalma: Gofrisütő készülék
- Anyaghasználat: Matt fényes rozsdamentes acélház, tapadásmentes sütőfelület
- Teljesítmény: 850 W
- Sütőforma: Szív
- Átmérő: 200 mm
- Fokozatok száma: 6
- Jelzés a sütés végén: Fény és hangjelzés
- Kábel visszacsévélő

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://haushalt.graef.de/produkt...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás