0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Hangszóró

HARMAN KARDON SoundSticks Wireless

A termék 2017.09.15. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- Harman Kardon SoundSticks vezeték nélküli hangszórók és mélysugárzó egyszerre biztosítja a modern, indusztriális kialakítást, az eredeti SoundStick rendszer csodálatos hangzását és a beépített Bluetooth technológia előnyeit.
- A 2.1 csatornás multimédiás audiorendszer 160 mm-es mélysugárzójával, nyolc teljes tartományú meghajtójával és 40 wattos erősítőjével tökéletes választás kedvenc zenéidhez, játékaidhoz vagy filmjeidhez. A stílusos kialakítás érintésvezérlőkkel rendelkezik, amelyek nem zavarják a szatelit hangszórók és a mélysugárzó innovatív, letisztult dizájnját.
- Kiemelt jellemzők 40 wattos erősítő Bluetooth audio-adatfolyam Nyolc teljes tartományú átalakító Könnyedén beállítható szatelit hangszórók A Harman TrueStream optimális hangzást biztosít az adatfolyamhoz Stílusos, indusztriális kialakítás, amely a New York-i Modern Művészetek Múzeumának állandó kiállítási darabja lett 3,5 mm-es sztereó audiocsatlakozó Érintés vezérelt hangerőszabályzás és némítás 160 mm-es, lefelé irányított mélysugárzó hangerőszabályzóval Észrevetted ? A Harman TrueStream a legjobb hangminőséget biztosítja a vezeték nélküli, Bluetooth-zenefolyamhoz.
- Az Apple javaslata A 40 wattos erősítő gazdag, valóságos hangzást nyújt, míg a lefelé irányított mélysugárzók erős basszus biztosítanak, így minden zene nagyszerűen fog szólni.

- Frekvenciaátvitel: 44-20 000 Hz
- Egyéb szolgáltatások: Bluetooth
- Kapcsolatok: 3,5 mm-es sztereó,
- Bluetooth Hangszóró-konfigurációk: 2.1
- Súly: 2200 g

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

https://www.harmankardon.com/wir...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Hozzászólások

Új hozzászólás