0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kisgépek

HONEYWELL MK5145-31C41-EU Vonalkód olvasó fekete

A termék 2017.11.17. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Eclipse MS5145 lézeres vonalkódolvasó egy közepes hatótávolságú, lézeres eszköz. A Metrologic által szabadalmaztatott CodeGate nyomógomb segíti a precíz olvasást, amely számos alkalmazásban használható. Az Eclipse használaton kívül átkapcsol pulzáló módba, amely lehetővé teszi a pontos célzást a kezelő számára. Amint a pászta a vonalkódra irányul a CodeSense módnak köszönhetően, scan módba kapcsol és aktiválja a CodeGate kapcsolót, így biztosítva a nagy sebességű szkennelést és a pontosságot egyidejűleg.
A CodeGate technológia segítségével a felhasználó könnyen kiválaszthatja a kívánt vonalkódot, és egy egyszerű gombnyomással elvégezheti az adatok továbbítását.

Ez teszi az Eclipse olvasót kiválóvá a vonalkódos menük olvasásához, pénztárgépekhez, dokumentum feldolgozásához, és leltározáshoz. 72 scan/sec olvasási sebességének és 14 cm-es max. olvasási távolságának köszönhetően igen népszerű a gyógyászatban, kereskedelemben, irodai és enyhébb ipari környezetben is. Ütésálló ABS műanyag házának köszönhetően ellenáll az 1,5 m magasságból történő leejtésnek.

Csatlakoztatható soros (RS232) interfésszel. Olvassa az összes 1 dimenziós vonalkódot, illetve a manapság egyre nagyobb teret hódító RSS kódokat is.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://honeywell.scansource-euro...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Termékvariációk

Ajánlott termékek

31 237 Ft helyett 27 890 Ft

16 055 Ft helyett 15 290 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás