0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kiegészítők

HONEYWELL Tecton MX7 MX7T2B1B1B0ET4D

A termék 2017.10.26. óta nem elérhető!

A raktárfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Honeywell / LXE Tecton ipari adatgyűjtő terminál az LXE MX7 sorozatának az utóda. Robusztus kialakításának és kiváló teljesítményének köszönheti igazán népszerűvé vált a nagy teljesítményű adatgyűjtőt kereső felhasználók között. A Honeywell Tecton mobil adatgyűjtő terminál a mobil számítógépek mindenes kategóriáját képviseli.

Kedvező beszerzési árával és magabiztos teljesítményével értékállóvá teszi az informatikai beruházásokat. Sokoldalúságára jellemző, hogy utólag is felszerelhető a pisztoly markolat a Tecton adatgyűjtőre, így könnyen átcsoportosítható más jellegű feladatra.

Kiemelkedő robusztusság és kommunikációs képességek: A Honeywell Tecton IP65 szintű védelmet kapott, amely megvédi minden extrém környezetben a portól és nedvességtől. IEEE 802.11 a/b/g rádiós egységgel a vállalati WLAN hálózathoz csatlakozhat, így a munkavégzés helyszínén hozzáférhet a vállalati adatokhoz.

Adaptus® Imaging Technology: Az Area Imagerekben használt fejlesztés rendkívül gyors olvasást tesz lehetővé akár 1D vagy 2D vonalkódok esetén. Az Imager olvasók mozgás toleranciája rendkívül magas, így gyorsan mozgó objektumokról (pl. futószalag mellett) nagy biztonsággal olvas.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.honeywellaidc.com/en-...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Hozzászólások

Új hozzászólás