0 0
Termékek /
(IRODASZEREK-) Irodai kisgépek

HONEYWELL Thor VM1 VM1C1A1A1AET0AA

758 182 Ft helyett 722 078 Ft

3610 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A Honeywell / LXE Thor VM1 járműfedélzeti mobil terminál tervezésénél a minél egyszerűbb integrálhatóság, gazdaságos üzemeltetés és nagy teljesítmény volt a középpontban. IP66 szintű tokozásának és különleges belső felépítésének köszönhetően ellenáll minden, a használat során természetes módon fellépő mechanikai behatásnak. A Thor terminál nem tartalmaz semmiféle mozgó alkatrészt, így a jármű mozgása során fellépő rezgések nem képesek tönkretenni az eszközt, adatvesztést okozva ezzel.

Teljes QWERTY billentyűzeten felül további 10 programozható funkció gomb is található a mobil terminál előlapján. A billentyűzetet magában foglaló előlap a helyszínen cserélhető, és akár 12 billentyűs + 10 funkciógombos keyboard panelre cserélhető.

Egyszerű integrálhatóság: A targonca terminál segítségésével bárhonnan elérhetőek az üzleti adatok WLAN vagy WWAN kommunikáción keresztül. A Thor terminál támogatja az összes, iparban elterjedet terminál emulációt és webböngészőt, ide értve a Honeywell RFTerm™ TE is.

A tervezők számos olyan tulajdonságot fejlesztettek ki a mobil terminál megalkotásakor, amelyek az egyszerű és gazdaságos üzemeltetést szolgálják.

Smart Dock: A laptopok esetében megszokott dokkoló állomáshoz hasonló platform. Ennek segítségével a Thor terminál egy mozdulattal leválasztható a targoncáról és áthelyezhető egy másikra. A Smart Dock rendszer segítségével megspórolható a hosszas átszerelés miatt fellépő kiesés.

Helyszínen cserélhető front panel: A leginkább sérülésnek kitett nagyméretű kijelző és billentyűzet akár a felhasználó által könnyedén cserélhető meghibásodás esetén. A front panel egyszerű mozdulattal szerszám nélkül eltávolítható és felhelyezehető a csere alkatrész.

Ignition Control: Biztosítja, hogy a terminál rendelkezésre álljon, amikor arra szükség van. A jármű indító kulcsának kivételével a Thor terminál automatikusan alvó üzemmódba kapcsol. Így nem fordulhat elő, hogy másnap reggelre lemerül a Thor terminál belső akkumulátora, az indítókulcs behelyezésével a terminál ismét üzemkész állapotba kerül.

Specifikáció

1 év gyári garancia

További információk

http://www.honeywellaidc.com/en-...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Hozzászólások

Új hozzászólás