0 0
Termékek /
(Megjelenítők-) Monitor

HP 22kd

44 789 Ft helyett 39 990 Ft

200 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

Egyszerűen lenyűgöző

A Full HD felbontás kiváló minősége és éles színei, valamint a 6 000 000:1 dinamikus kontrasztarány a munka és a kikapcsolódás közben is páratlan élményt biztosít. A VGA- és DVI-portok révén gyorsan és könnyen csatlakoztathatja az eszközt.

Nagyobb munkaterület

A kompakt és látványos kialakítás, valamint a nagyméretű adaptereket helyettesítő belső tápellátás révén rendezett munkaterületet alakíthat ki.

A környezettudatos választás

A higanymentes háttérvilágítással és arzénmentes üveggel tervezett, ENERGY STAR® tanúsítvánnyal2 és EPEAT® Silver minősítéssel rendelkező kijelző csökkenti az energiafogyasztást és a költségeket.

Állítható megjelenítés


Az 5°-kal előre- és 20°-kal hátradönthető képernyőt személyes igényeihez igazíthatja.

Kompakt, karcsú kialakítás

Minden, amire szüksége van, egyetlen elegáns csomagban. Egyetlen fali csatlakozója van, így nincs kábeltenger. A vékony kivitel nagyobb teret enged a kiváló felhasználói élménynek.

HP Care Pack szolgáltatások

A normál korlátozott jótállás által biztosított védelmet további heti 7 napos támogatással és gyorsított szervizszolgáltatással bővítheti. A megbízható szolgáltatás és a biztonságos technológia nyugodt használatot biztosít.

Nyugodt használatot biztosító jótállás

Nyugodtan alhat és magabiztosan dolgozhat, mivel a védelmet a HP normál 1 éves (országonként változó) korlátozott jótállása biztosítja. A szolgáltatásra bizonyos korlátozások és kivételek vonatkoznak.

Felhasználói képernyő-beállítások

A HP My Display Smart szoftver segítségével részekre oszthatja a képernyőt, így egyszerre több alkalmazásablakot is megnyithat, és akár mentheti is a felhasználói beállításokat az egyszerű indítás céljából.

Kisebb mértékű tükröződés

A Low Haze technológia jelentősen csökkenti a fényes képernyőfelületekre jellemző tükröződést a képalkotás tisztaságának és kontrasztjának romlása nélkül.

Igény szerinti színben

A stílusához illő szín kiválasztásával személyre szabhatja számítógépét.

Elérhető csatlakozók

A könnyen hozzáférhető csatlakozók segítségével a képernyő gyorsan csatlakoztatható, ami kényelmesebb használatot tesz lehetővé.

Kompakt, karcsú kialakítás

Minden, amire szüksége van, egyetlen elegáns csomagban. Egyetlen fali csatlakozója van, így nincs kábeltenger. A vékony kivitel nagyobb teret enged a kiváló felhasználói élménynek.

Energiahatékonyság az Ön kedve szerint

A HP 22er 54,61 cm-es (21,5 hüvelykes) kijelzővel szívességet tehet a környezetnek – és a pénztárcájának. A kijelző megfelel a szigorú energiahatékonysági útmutatásoknak, és segít csökkenteni az ökológiai lábnyom méretét.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén 2017.11.20. hétfő,

házhozszállításnál 2017.11.21. kedd.

Hozzászólások

Új hozzászólás