0 0
Termékek /
(Asztali számítógép-) Komplett PC

HP 280 G2 MT V7Q82EA

172 726 Ft helyett 157 024 Ft

785 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

A HP 280 MT asztali számítógép elősegíti a hatékony munkavégzést. Ezzel az intelligens befektetéssel biztosíthatja a vállalkozásához szükséges számítógépes teljesítményt, ugyanakkor minimalizálhatja a teljes tulajdonlási költséget.

Megbízható és munkára kész
A HP 280 MT megbízható teljesítményt és a munkához szükséges eszközöket biztosítja vállalkozása számára. Tegye hatékonyabbá és gördülékenyebbé az értekezleteket az együttműködést segítő opcionális HP konferenciabillentyűzettel és a HP üzleti célú mikrofonos fejhallgatóval.

Progresszív stílus
Használja ki a teljes körű asztali számítógépes megoldás előnyeit a méretezhető, könnyen telepíthető és használható HP 280 MT géppel, amelynek praktikus kialakítása remekül illeszkedik munkaterületéhez.

Hatékonyabb feldolgozás
A hatodik generációs Intel® Core™ i3/i5 processzoroknak és a legnagyobb igényű alkalmazásokhoz tervezett, akár 32 GB-os, nagy teljesítményű DDR4 memóriának köszönhetően feladatait egyszerűen és hatékonyan végezheti el.

Bővítési lehetőségek
A HP 280 mikrotornyon található PCIe x1 és PCIe x16 bővítőhelyek, VGA- és DVI-D portok, valamint az opcionális SSD meghajtó biztosítja a kompatibilitást a meglévő technológiai befektetések és a későbbi bővítések között.

Specifikáció

3 év gyári garancia

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén szerda,

házhozszállításnál csütörtök.

Ajánlott termékek

11 407 Ft helyett 9 919 Ft

898 Ft helyett 855 Ft

46 071 Ft helyett 40 062 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás