0 0
Termékek /
(Számítógép periféria-) Egér és billentyűzet

HP Classic vezeték nélküli magyar billentyűzet + egér (LV290AA)

14 776 Ft helyett 14 072 Ft

70 iPont

Árfigyelő

Az árfigyelő használatához kérlek, jelentkezz be!

Leírás

- Felejtse el a dugókat és a kábeleket! A klasszikus stílusú 2,4 GHz-es vezeték nélküli egér és billentyűzet kész a munkára, Ön bárhol is legyen, az apró nano vevő pedig olyan kicsi, hogy csak bedugja, és már el is feledkezhet róla.

- Öröm lesz a munka a HP Classic vezeték nélküli asztali számítógéppel. A klasszikus megjelenésű, de csúcstechnológiás 2,4 GHz-es vezeték nélküli billentyűzet és egér kiemelkedően egyszerű és kényelmes, így hátradőlhet, és arra koncentrálhat, ami igazán fontos.

- Indítsa azonnal, egyetlen gombnyomással számítógépét, az internetet, az e-maileket, a számológépet és a keresőt. Öt multimédia gomb és három hangerőszabályzó gomb, továbbá egy beépített számbillentyűzet áll rendelkezésre az adatok könnyed beviteléhez.

- Nem kell megerőltetnie a karját: az állítható billentyűzet két pozícióval rendelkezik, így kiválaszthatja munkájához a megfelelőt. És a száguldáshoz kínált 10 gyorsbillentyű kreatívabbá, nyugodtabbá és hatékonyabbá teszi munkáját.

- A 2,4 GHz USB vezeték nélküli USB nano vevő olyan kicsi, hogy miután bedugta, akár el is felejtheti a létezését. A vezeték nélküli, háromgombos optikai egérnek és a menő vezeték nélküli billentyűzetnek hála a kábelek időigényes bogozása hamar a múlttá válik.

Specifikáció

1 év gyári garancia
Meghibásodási arány: 11,5%

További információk

http://www8.hp.com/hu/hu/product...

Hibajelentéshez kérlek, jelentkezz be!

Árgrafikon

Átvétel

Személyes átvétel esetén péntek,

házhozszállításnál hétfő.

Ajánlott termékek

17 136 Ft helyett 16 320 Ft

Hozzászólások

Új hozzászólás

Eddigi hozzászólások

1. Soyer
2014.08.23. 13:52
Sajnos nem az igazi a billentyűzet. Nagy csalódás. Gyakorlatilag tíz ujjas vak gépeléshez használhatatlan. Egyszerűen a gyors billentyű nyomásokat nem érzékeli.
 
Fórumhoz